- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.221
Bitto cezalısın git bi köşede tek ayak üste dur 1 saat
Çok güzel oldu ya
TamamBitto cezalısın git bi köşede tek ayak üste dur 1 saat
Kim kilo almış kim vermişNe varki yarın
Öyle değil böyle durcanTamamöbür ayak havada gözükmüyor
Kucağımda mini bittoÖyle değil böyle durcan
ŞşşKim kilo almış kim vermiş
Eyvah eyvah diyorsun yaniŞşşbilmiyormuş gibi yapıyom hiç işime gelmiyor tartılmak durum vahim
Çalışma saatlerim nedeniyle akşam yemeği yersem saat 20.00de evde olduğumdan hazırlayıp yemek benim için kasvetli oluyor. Onun yerine yaklaşık 1 haftadır günde tek öğün yiyorum. Zaman kısıtlaması olduğu için de ihtiyacım olan kaloriyi tek öğünde almaya çalışıyorum. Tartıdaki sonuçlar inanılmazAçlık piskolojik aslında ac değilken bile yiyebiliriz sonra devamı geliyor kötü alışkanlıkları bırakmak lazım en güzeli saat 18 den sonra bisey yememek uyku saatine kadar dayandiktan sonra gerisi geliyor uyu uyan güne daha ince başla çünkü uykuda yediklerimi sindirmek için vücut çalışıyor uyumadan saatler önce yemek yemeyi birakmak gerek
Tek öğün şahane yapa bilene 1 hafta yapmışdım güzel sonuç elde etmişdim . Sahi ben. Nekadar vermişdim o hafta E Elif_Eylul ??Çalışma saatlerim nedeniyle akşam yemeği yersem saat 20.00de evde olduğumdan hazırlayıp yemek benim için kasvetli oluyor. Onun yerine yaklaşık 1 haftadır günde tek öğün yiyorum. Zaman kısıtlaması olduğu için de ihtiyacım olan kaloriyi tek öğünde almaya çalışıyorum. Tartıdaki sonuçlar inanılmaz
2,5Tek öğün şahane yapa bilene 1 hafta yapmışdım güzel sonuç elde etmişdim . Sahi ben. Nekadar vermişdim o hafta E Elif_Eylul ??
Diyete uygun bi kere fırındaEee burda nefsimizle cebeleşiyorken o ne öyle atdığın
Güzel kilo verdin ama nekadardıTek öğün şahane yapa bilene 1 hafta yapmışdım güzel sonuç elde etmişdim . Sahi ben. Nekadar vermişdim o hafta E Elif_Eylul ??
Bırakmak yok ya sende koy verme kendini biraz sabır sonu güzel olucakİvit beni bırakın siz devam edin
Evet bende 1 haftadır tek öğün yiyorum hamur ekmek pilav makarna hariç süper gidiyorÇalışma saatlerim nedeniyle akşam yemeği yersem saat 20.00de evde olduğumdan hazırlayıp yemek benim için kasvetli oluyor. Onun yerine yaklaşık 1 haftadır günde tek öğün yiyorum. Zaman kısıtlaması olduğu için de ihtiyacım olan kaloriyi tek öğünde almaya çalışıyorum. Tartıdaki sonuçlar inanılmaz