Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Bugün de tek öğün besleniyorum:)
Öğlen diyetisyenimle karşılıklı tavuklu burrito yedik, yanında servis edilen salatayı yedim, patates kızartmasını yemedim :) , Yanında sade maden suyu
3 tane ekler
Günü böyle kapatarak kalan saatleri bitki çayları ve su ile geçirmeyi planlıyorum. Dün de aynı şeyi yaptım sabah tartıda gördüğüm rakam muhteşemdi. Adımım da şimdilik 9000 akşama kadar 17000 olacak. Bu hafta birşeyi daha anladım ki; yatağa aç girmiyorsam kilo veremiyorum.

Merhaba,
Öğlen diyetisyenimle karşılıklı tavuklu burrito yedik, yanında servis edilen salatayı yedim, patates kızartmasını yemedim :) , Yanında sade maden suyu
3 tane ekler
Günü böyle kapatarak kalan saatleri bitki çayları ve su ile geçirmeyi planlıyorum. Dün de aynı şeyi yaptım sabah tartıda gördüğüm rakam muhteşemdi. Adımım da şimdilik 9000 akşama kadar 17000 olacak. Bu hafta birşeyi daha anladım ki; yatağa aç girmiyorsam kilo veremiyorum.
Afiyet olsun canım 🥰

Merhaba,
3 tane ekler
Açlık piskolojik aslında ac değilken bile yiyebiliriz sonra devamı geliyor kötü alışkanlıkları bırakmak lazım en güzeli saat 18 den sonra bisey yememek uyku saatine kadar dayandiktan sonra gerisi geliyor uyu uyan güne daha ince başla çünkü uykuda yediklerimi sindirmek için vücut çalışıyor uyumadan saatler önce yemek yemeyi birakmak gerek

Coğrafya çalışıyor maşallah 🧿 🐣

Allah kabul etsin
Neden şimdi alıntı yaptım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Çoktannnnn gece zibilyon kez kalktığım için erken yatıyorum gerçi Bn bebeden öncede erken yatangillerdenim😴😂

M Mavi Menekse bulaştı fişnik körük 😂😂😂

Gözünaydın😍
Onu da sağlıcakla atlatırsın inşallah

😻😻

Bn latte macha ananas olmazsa içme:63: afiyet olsun Bn soğuk çay sevmim 😂😂
Sağol canım inşallah ♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X