Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım🥰
Neguzel menu o öyle
Kaptanım vallaha börek yarımdi kızımın artığı balığın yanına da ayran icmeyim ölürüm dedim amma vallaha sporda belamı tur artırdılar her hareketi 2 set yaptım sünnet çocukları gibi yuruyom yeminle tutmuyo bacaklarim

Kaptanım vallaha börek yarımdi kızımın artığı balığın yanına da ayran icmeyim ölürüm dedim amma vallaha sporda belamı tur artırdılar her hareketi 2 set yaptım sünnet çocukları gibi yuruyom yeminle tutmuyo bacaklarim
Sen şimdiden kendine yeşil mercimek haşla yarın salata yap ye 😂 Bn bazen akşamdan yapıyorum rahat oluyor 😬

Günün menüsü ;
Sabah : tost ekmeğine beyaz peynirli donatesli tost,300 ml ayran

Öğlen ; yarım kase yayla çorbası
1 tabak Fırında patatesli türlü

Akşam :ızgara tavuk porsiyon ,yanında az patates yeşillik , 2 bardak ayran

Ara :sütlü kahve

Gece içinde ayran ve salatalık ayırdım 😊
Spor yok
Su :1,5 lt
E Elif_Eylul

Günün menüsü ;
Sabah : tost ekmeğine beyaz peynirli donatesli tost,300 ml ayran

Öğlen ; yarım kase yayla çorbası
1 tabak Fırında patatesli türlü

Akşam :ızgara tavuk porsiyon ,yanında az patates yeşillik , 2 bardak ayran

Ara :sütlü kahve

Gece içinde ayran ve salatalık ayırdım 😊
Spor yok
Su :1,5 lt
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Selam 🙁 oglusum hasta oldu yine giremedim buraya
Sabah 1.5 lt su bir kupa kahve bir soda
Öğlen biraz salgam kavurmasi biraz karalahana dible yemeği (yoresel) çeyrek dilim kek çeyrek puaca
Ara yok
Aksam bir kupa kahve bir kurabiye E Elif_Eylul 💜
Afiyet olsun canım 🥰
Gecmis olsun hayırdır gene

Afiyet olsun canım 🥰
Gecmis olsun hayırdır gene
Sağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrum 🙁😢 yarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf 😔

Sağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrum 🙁😢 yarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf 😔
Ille gelicek o hastalik evde 1kisi hasta olunca herkes oluyor😑

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Güzel bi yeşil mercimekli salata tarifiniz var mı lezzetli 😋
Bn bol dereotu maydanoz taze soğan salatalık kapya yeşil biber küçük küçük doğruyorum az salatalık turşusu az Mısır koyuyorum sosuna tuz limon sumak az pul biber (aroma versin diye ) zeytinyağ afiyet olsun 😋

Çok geçmiş olsun 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X