- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.481
Nice mutlu senelere1. Besin Alerjisi oldum deli gibi kaşınıyom olecem elimden gelse suyun altından çıkmam
2.bugun evlilik yıldönümüm kocam kişisi beni yemeğe götürecek mis amma yeri soylemiyo 84 hayal oldu
Cok fazla muayene ücreti kesmişler gece acilden o kadar almamaları lazımDoktor neyiniz var?
Ben: ishal kusma agrimiz var
Doktor? Tamam ozaman serum vezneye git yönlendirsinler
Ben: tamam
Vezne: 800 tl
Ben:neee?
Vezne: evet 500 2serum /360tl muayene ücreti
Ben : ohaaa bune soygunmu
Gecmiş olsun canım1. Besin Alerjisi oldum deli gibi kaşınıyom olecem elimden gelse suyun altından çıkmam
2.bugun evlilik yıldönümüm kocam kişisi beni yemeğe götürecek mis amma yeri soylemiyo 84 hayal oldu
Iste bizde ona bakipta gittik gitmez olaydim devlete gitseydim keske bari yarisini alCok fazla muayene ücreti kesmişler gece acilden o kadar almamaları lazım
Gittigin hastanede bir sıkıntı varIste bizde ona bakipta gittik gitmez olaydim devlete gitseydim keske bari yarisini al
Günaydın canimgecmis olsun
Gecmiş olsun canım
Sağolun kızlarGeçmiş olsun
Eline sağlık
Ne zamandır yok o da mı hasta acabaM MissHayaLet nerdesin
Nebilim valla yorgunlugunu atamadımıNe zamandır yok o da mı hasta acaba
Günaydın canımE Elif_Eylul kaptan kusuruma bakma
Annemin işlerine koşturmaktan giremedim düzgün bir şekilde dün abimlere götürdüm şimdi durumuda iyi şükür artık kontrollü bir şekilde devam edicem inşallah
Cogu kisi hasta bende dahilNe yaptınız nasılsınız çok fazla geçmiş birikmişokjyamadım
İyi iyi benimle didişmeye başladı bileGünaydın canım
Annenin iyi olmasina sevindim,
aaaaa geçmiş olsun rabbim şifalar versinCogu kisi hasta bende dahil
Sagol canimaaaaa geçmiş olsun rabbim şifalar versin