- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.501
Olabilir gelince de iş bitmiyor kiNebilim valla yorgunlugunu atamadımı
Günaydın canımGunaydn kızlar
Ggüünaayyddıınn
Günaydın kızlar eşim çok kötü oldu gel ağrısı var hem ateşi çıkmışhastaneye gidelim diyorum gelmiyor
Gunaydinnn mutlu pazarlar
Günaydın musmutlu pazarlar
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Aman hasta olmada ben dün çok kötüydüm ayaklarim gitmedi resmen otobus duragini bile kacirdim gözlerim gormedi resmen,aksam uyumusum bıgün cok sukur iyiyimGünaydın kızlarhsata değilim şükür çocuklar da iyi koca evde olunca oturamiyorum sürekli birşey peşinde çocuklar dersen hepsi ördek yavrusu gibi nereye gitsem oraya geliyorlar bana da geldiler. 2 gündür çamaşır asıyorum bitmiyor. Yıka ser topla katla köy modundanyim.
Saol canım keşke ekşi görsem cumadan beri anam ağladı su içip yulaf yemekten1. geçmiş olsun
2. yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere...
Bende güzel değince eksi gördün zanetdim
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun
Nice mutlu güzel yıllarınız olsun
Teşekkür ederim kaptanımNice mutlu senelere
84 anca ruyanda görürsün bunuda unutma
Gecmiş olsun canım
Bir ömür mutluluğunuz daim eylesinye gitsin
Sıcakta da spor yapılır iste şapır şupur terle giderTeşekkür ederim kaptanımİnşallah rüyamda görmem gerçekte 84 leri 80 leri görürüm kaptanım spor da yapabilsem çiçek gibi olurum amma çok sıcak kiz
Antep ağzımıza s.cti yeminle oturduğumuz yerde terligokSıcakta da spor yapılır iste şapır şupur terle gider
Başlıycam kaptanım bugünden itibaren
Kolay gelsinGünaydın kızlarhsata değilim şükür çocuklar da iyi koca evde olunca oturamiyorum sürekli birşey peşinde çocuklar dersen hepsi ördek yavrusu gibi nereye gitsem oraya geliyorlar bana da geldiler. 2 gündür çamaşır asıyorum bitmiyor. Yıka ser topla katla köy modundanyim.
Kolay gelsinGünaydın kızlarhsata değilim şükür çocuklar da iyi koca evde olunca oturamiyorum sürekli birşey peşinde çocuklar dersen hepsi ördek yavrusu gibi nereye gitsem oraya geliyorlar bana da geldiler. 2 gündür çamaşır asıyorum bitmiyor. Yıka ser topla katla köy modundanyim.
Yok şükürAman hasta olmada ben dün çok kötüydüm ayaklarim gitmedi resmen otobus duragini bile kacirdim gözlerim gormedi resmen,aksam uyumusum bıgün cok sukur iyiyim
Pazartesi,salı, Çarşamba bu günler yiceksen bakliyat yiyebilirsin persembe lahmacun da dahil hamur işi yemeSaol canım keşke ekşi görsem cumadan beri anam ağladı su içip yulaf yemekten
Sağol kuzumKolay gelsin
Eski duzenime döndüm tekrar kahvaltı yapmıyorum onun yerine soğuk kahve yapiyom evde öğlen granola yiyorum akşamda mümkün mertebe erken saatte yiyorum sonrası yok spora da başlarsam daha hızlı giderYok şükürsende dinlenmiyorsun Aam yinede ayaklarını uzat arada
Pazartesi,salı, Çarşamba bu günler yiceksen bakliyat yiyebilirsin persembe lahmacun da dahil hamur işi yeme
Sağol kuzum
Ben evdeyimNerde bu millet bende yatayim bari