Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ggüünaayyddıınn

Günaydın kızlar eşim çok kötü oldu gel ağrısı var hem ateşi çıkmışhastaneye gidelim diyorum gelmiyor

Gunaydinnn mutlu pazarlar

Günaydın musmutlu pazarlar

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar hsata değilim şükür çocuklar da iyi koca evde olunca oturamiyorum sürekli birşey peşinde çocuklar dersen hepsi ördek yavrusu gibi nereye gitsem oraya geliyorlar bana da geldiler. 2 gündür çamaşır asıyorum bitmiyor. Yıka ser topla katla köy modundanyim.

Aman hasta olmada ben dün çok kötüydüm ayaklarim gitmedi resmen otobus duragini bile kacirdim gözlerim gormedi resmen,aksam uyumusum bıgün cok sukur iyiyim

Teşekkür ederim kaptanım İnşallah rüyamda görmem gerçekte 84 leri 80 leri görürüm kaptanım spor da yapabilsem çiçek gibi olurum amma çok sıcak kiz
Sıcakta da spor yapılır iste şapır şupur terle gider

Kolay gelsin

Kolay gelsin

Aman hasta olmada ben dün çok kötüydüm ayaklarim gitmedi resmen otobus duragini bile kacirdim gözlerim gormedi resmen,aksam uyumusum bıgün cok sukur iyiyim
Yok şükür sende dinlenmiyorsun Aam yinede ayaklarını uzat arada
Saol canım keşke ekşi görsem cumadan beri anam ağladı su içip yulaf yemekten
Pazartesi,salı, Çarşamba bu günler yiceksen bakliyat yiyebilirsin persembe lahmacun da dahil hamur işi yeme
Sağol kuzum

Yok şükür sende dinlenmiyorsun Aam yinede ayaklarını uzat arada

Pazartesi,salı, Çarşamba bu günler yiceksen bakliyat yiyebilirsin persembe lahmacun da dahil hamur işi yeme

Sağol kuzum
Eski duzenime döndüm tekrar kahvaltı yapmıyorum onun yerine soğuk kahve yapiyom evde öğlen granola yiyorum akşamda mümkün mertebe erken saatte yiyorum sonrası yok spora da başlarsam daha hızlı gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…