- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.461
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar eşim çok kötü oldu gel ağrısı var hem ateşi çıkmışhastaneye gidelim diyorum gelmiyor
Eline sağlık
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b C Chikolata_gozlum @Nau Nau @_CikiLeta B BitterCikilata @English_teacherrr @ozlemblc Pandora27 @tulay283300 @kittenlove @vienna @Yorgun98 @Aamine @Bsknn
Günaydın canımGünaydın
Çok şükür ağrılarımız gectiE Elif_Eylul Nasıl oldunuz?
Geçmiş olsun
Eline sağlık
Ya çok şükürÇok şükür ağrılarımız gecti
800 yiyince nasil gecmesinYa çok şükür
800 yiyince nasil gecmesin
bende şok
Naptılar o kadar parayabende şok
Özele mi gittiniz neyse canıımm saglık sonucta800 yiyince nasil gecmesin
Doktor neyiniz var?Naptılar o kadar paraya
Yaa benim akıllı kocam bakti İnternetten aciller ucretsiz dedi,kizda dediki anne bizim oraya git dedi dinlemedim ben,baska özele gittik girdimi bizeÖzele mi gittiniz neyse canıımm saglık sonucta
Doktor neyiniz var?
Ben: ishal kusma agrimiz var
Doktor? Tamam ozaman serum vezneye git yönlendirsinler
Ben: tamam
Vezne: 800 tl
Ben:neee?
Vezne: evet 500 2serum /360tl muayene ücreti
Ben : ohaaa bune soygunmu
Günaydın kaptanım sana çok güzel haberlerim varGünaydın canım
Günaydın canım neymisGünaydın kaptanım sana çok güzel haberlerim var
1. Besin Alerjisi oldum deli gibi kaşınıyom olecem elimden gelse suyun altından çıkmamGünaydın canım neymis
1. geçmiş olsun1. Besin Alerjisi oldum deli gibi kaşınıyom olecem elimden gelse suyun altından çıkmam
2.bugun evlilik yıldönümüm kocam kişisi beni yemeğe götürecek mis amma yeri soylemiyo 84 hayal oldu
Geçmiş olsun1. Besin Alerjisi oldum deli gibi kaşınıyom olecem elimden gelse suyun altından çıkmam
2.bugun evlilik yıldönümüm kocam kişisi beni yemeğe götürecek mis amma yeri soylemiyo 84 hayal oldu