- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.241
Evet evet bariyerYağ olmazsa üşürüz ama onlar koruyucu bariyer
Bak bu doğru biraz kilo verdimmi herkes yakışmıyor demeye başlıyor ama ben bu kiloyuda kendime yakıştırmıyorum dahada zayıflamak istiyorum. Ama yorumlar etkiliyor beni çoğu zaman. Yorum yapanın en başında eşim olunca hergün duyuyorum. Biryerden sonra kopuyorum.Şurayı: Ben 50 kg olunca kimse kilolu demez ama kendimi iyi hissetmem. Kilo verdikçe herkes başlıyor al demeye. İşte orada zaten insanlar böyle düşünüyor der, yemek için bahane olarak bunu kullanırsam motive olamam. Severim yemeyi çünkü. Duymuyorum yorumları.
Kız düşünce korudu işte bak ağrımadı bi yerimEvet evet bariyer
Kız nerde yaşıyon sen ne bariyeriYağ olmazsa üşürüz ama onlar koruyucu bariyer
Yok vala ben kimsenin yorumlarına aldırıs etmiyorum aksine güçlenerek veririm ben ama yok yani bir yerde var birşeyŞurayı: Ben 50 kg olunca kimse kilolu demez ama kendimi iyi hissetmem. Kilo verdikçe herkes başlıyor al demeye. İşte orada zaten insanlar böyle düşünüyor der, yemek için bahane olarak bunu kullanırsam motive olamam. Severim yemeyi çünkü. Duymuyorum yorumları.
KutuplardaKız nerde yaşıyon sen ne bariyeri
Ne yagı be kas o kasNe eti be yağ bıngıl bıngıl
Zaten zayıflayınca ayy çok verdin kilolu olunca ayrı lafŞurayı: Ben 50 kg olunca kimse kilolu demez ama kendimi iyi hissetmem. Kilo verdikçe herkes başlıyor al demeye. İşte orada zaten insanlar böyle düşünüyor der, yemek için bahane olarak bunu kullanırsam motive olamam. Severim yemeyi çünkü. Duymuyorum yorumları.
Hehe sen öyle sanNe yagı be kas o kas
DevamkeHehe sen öyle san
Bize demedikiNe dedik ki biz
Sen degil be birileri diyormusNe dedik ki biz
Benimki de hiç kilo aldın demez, böyle yakışıyor, der. Zayıflayınca, e biraz da kaslar belirince bakışı değişirBak bu doğru biraz kilo verdimmi herkes yakışmıyor demeye başlıyor ama ben bu kiloyuda kendime yakıştırmıyorum dahada zayıflamak istiyorum. Ama yorumlar etkiliyor beni çoğu zaman. Yorum yapanın en başında eşim olunca hergün duyuyorum. Biryerden sonra kopuyorum.
Damdı neHaber izliyorum kadın direk damdı yaparken direk kopuyor elinde kalıyor Gülmekten bi hal oldum
Afferim çikom sana kulak var kızdaBize demediki