- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.741
Afiyet olsun canım10:0 2 tuzsuz etimek 1 yımırta 1 dilim ekmek dereotu 1 tatlı kaşığı tahin pekmez az sütlü nescafe
Ara 3 dilim fırın mücver
2 erik - 3 kare bitter
18:00 5 yk kabak yemeği 2 yk kıyma salata 1 etimek
E Elif_Eylul
Olabilir sonucta neden olmasınÖnüne yaprak memene yaprak koy çiplak gez evin icinde
Ferece falan koy disar kapının koluna gecirirsinOlabilir sonucta neden olmasınama ya deprem olursa bir anda
Ferece falan koy disar kapının koluna gecirirsin
Senin sınav pazar mıAgshshaj ay yaa Allah korusun
Bugun yoğun o biraz,Sabah pazara markete gitmis sonra görumcesine gitmislerAyşe nerelerdedur
Çamaşır makinesiyle kanki olmadı inşallah
Yok kız pazar olsa buralarda duramam Ekim de benimkiSenin sınav pazar mı
Ooo bakalım hasılat nasılGidiyim bağıma bostanıma bakayım
Ooo tabii
Gidip geliyim atacamOoo bakalım hasılat nasıl
Iyi akşamlar canımIyi akşamlar bugun menum
Sabah çiçekli yulaf lapasi
Ogle 2 dilim karpuz 2 kaşık yoğurt 1 galeta
Akşam 1 tabak patates yemeği tavuklu yoğurt ve salata
Kızlar acaba çok mu yiyorum yorum yaparsanız sevinirim daha tartilmadim pazartesi den beri yürüyüş de yapiyorum ama vermiş gibi hissetmiyorum niyeyse
30 dk yürüyüş 8000 adımım var
Su 2.5 lt
E Elif_Eylul
Sagol canım ben muhtemelen yoğurt peynir vs çok tüketiyorum biraz azaltmam lazım sanırım iyi oldu dediginIyi akşamlar canım
Kilona göre gayet yerinde,patatesi kasık hesabi yaparsan güzel olur,sebze yemegi varsa yogurdu tavukla tüketme 2protein olmasin
Sebze,tavuk,salata
Gecen hafta dokturun demesiydi bu
Sabah yumurta peynir yiyorsan,aksamı tavuk yada köfte 100grami gecmesin
Cunku aralarda süt ve yogurtta yiyorsak fazla protein alımı olmaması lazim dedi
Arada 2ogun meyve ye,yulaf lapasina 1tane meyve katabilirsin meselaSagol canım ben muhtemelen yoğurt peynir vs çok tüketiyorum biraz azaltmam lazım sanırım iyi oldu dedigin
Arada kahvaltı larda yulaf yiyebiliyorum değişik olarak bide akşam evde ne yaptıysam aslinda onu yiyorum biraz akşamları proteinli bir salata filan yiyebilsem iyi olur . Bunları dikkate alacağım insallahArada 2ogun meyve ye,yulaf lapasina 1tane meyve katabilirsin mesela
Kefir,1meyve,yulaf smoothie yapabilirsin
Süt,muz,yulaf smoothie yapabilirsin
Arada kahvaltını ve aksam yemegini degistir