Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun inşallah çocukların yanına hiç gelmedi
Aslında geldi bize çocukları sevdi kızla oynadı yigiti bıraktım markete gittim onu uyuttu felan hatta o gün bacaklarım ağrıyor ilaç içtim dedi birde eşimin kardeşi var onun için kaç gündür ateşi çıkıyor motorla gidip geliyor ise üsuttu galiba dedi ama bize bulasmadi belki bulaşıcı evrede degildi içimden de geçti acaba kovit mi diye
Sonrasında iki gün geçmedi gece kv rahatsizlandi eşimi çağırdılar acile gittiler işte hem kaynim hem kv kovit çıktı
Burda da yazmıştım sinirlenip herseye koca kişisi koşuyor diye

Bn kahveciyim çayı hafta bi bazen hiç içmem uyucam inşallah uyku perileri gelse keşke

Afiyet olsun canım
Bende kahveciyim 3 4 5 gideri var

Kahvenin yanına 1 litre içerim su nerdeyse kafeini atım diye

Bn kahveciyim çayı hafta bi bazen hiç içmem uyucam inşallah uyku perileri gelse keşke
Ben karşımda çay icen olursa bir demlik içerim eeee karadenizli olmak bunu gerektirir kahveyi de seviyorum vazgecemem çikolata kız uyuduysa uyu canım koyunları say periler gelir

Ben karşımda çay icen olursa bir demlik içerim eeee karadenizli olmak bunu gerektirir kahveyi de seviyorum vazgecemem çikolata kız uyuduysa uyu canım koyunları say periler gelir
Uyudu da Bn yatarım o kalkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…