- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.921
Üzülme ayniyiz ayseyleHee tamda bu durumdayım huniyi takıp kıvırıyorum
Ya kusura bakma Bnm kafa gitmişBenim bebeker dana oldulareşim ve abimle gidiyoz onlarda bebe sayılırmı acep......... Cık düşündümde pek sevimsiz olurlar
Heee kızz işte bende onu diyorum yaAman ağlama biz bize iyiyik
Hava cok sıcaktı belki o carpmıstırBilmiyorum hastane dönüşü başım ağrıyordu hafiflemişti yemek yiyince birden bulantı şiddetli ağrı patladımiyiyim şuan
Ne güzel iste bulunmaz nimet kizzzz keyfini çıkarYalnızım bu gece aaa dostlaaaarrrrr
Vala olunca da olmuyor olmayınca da olmuyorNe güzel iste bulunmaz nimet kizzzz keyfini çıkar
Evet kesinHava cok sıcaktı belki o carpmıstır
Zabağaaaa kadar buradasınYalnızım bu gece aaa dostlaaaarrrrr
Su patavatsız insanlardan nefret ediyorum benimde kızımda erken doğuma bağlı gelişme geriliği var 1.5 ay erken doğdu gören diyo ki ayy sütun yaramıyor mu ek gıda almiyo mu niye bu kadar ufak bütün kiloyu sen almışsınEvet kesin
Bi de bi tane dengesiz emziriyormusun sütün yarıyor bebeğe belli yanaklara bak dedi halbuki tabaklar hep vardı
bnmki yaramıyor baksana dedi nazar mı etti neyse kız emmiyor
Adamın canını çıkarttıysanBnm koca diyor ki ger hafta 1 odayı temizle çok ayıp aynı günde yapılır mı diyor
Ya sorma beni hiç söylemem böyle şeyler beni de ilgilendirmez herkes evladını başkasından daha iyi düşünür söyleyenede sinir oluyorum.Su patavatsız insanlardan nefret ediyorum benimde kızımda erken doğuma bağlı gelişme geriliği var 1.5 ay erken doğdu gören diyo ki ayy sütun yaramıyor mu ek gıda almiyo mu niye bu kadar ufak bütün kiloyu sen almışsınüstlerine vazife olmayan şeyleri çok güzel dillendiriyorlar zor bir hamilelik geçirmiş olabilir belki çocuk rahatsız diyen yok istiyolar ki çocuk poğaça gibi olsun sanki şişman bebek sağlıklı zayıf bebek sağlıksız
Hee ne demezsin bebeyi oyaladı sadece temizliği yapan bndimAdamın canını çıkarttıysan
Üzülme kız gelince sanada gelirim temizligeHee ne demezsin bebeyi oyaladı sadece temizliği yapan bndim
Afiyet olsun canımBugunku menum
Kahvalti
Tam bugday krep
Sürülebilir beyaz peynir
Sekersiz fistik ezmesi
Ananas
Ara
Hindistan cevizli top
Kahve
Ögle
Kinoa kisiri
Akdeniz salata