Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hava cok sıcaktı belki o carpmıstır
Evet kesin
Bi de bi tane dengesiz emziriyormusun sütün yarıyor bebeğe belli yanaklara bak dedi halbuki yanakları hep var
bnmki yaramıyor baksana dedi nazar mı etti neyse kız emmiyor

Evet kesin
Bi de bi tane dengesiz emziriyormusun sütün yarıyor bebeğe belli yanaklara bak dedi halbuki tabaklar hep vardı
bnmki yaramıyor baksana dedi nazar mı etti neyse kız emmiyor
Su patavatsız insanlardan nefret ediyorum benimde kızımda erken doğuma bağlı gelişme geriliği var 1.5 ay erken doğdu gören diyo ki ayy sütun yaramıyor mu ek gıda almiyo mu niye bu kadar ufak bütün kiloyu sen almışsın üstlerine vazife olmayan şeyleri çok güzel dillendiriyorlar zor bir hamilelik geçirmiş olabilir belki çocuk rahatsız diyen yok istiyolar ki çocuk poğaça gibi olsun sanki şişman bebek sağlıklı zayıf bebek sağlıksız

Ya sorma beni hiç söylemem böyle şeyler beni de ilgilendirmez herkes evladını başkasından daha iyi düşünür söyleyenede sinir oluyorum.
Aynı aydaymış bebeler Bnde abarttım 11 aylık dedim halbuki normal ilerliyor. Bu seferde hımmm dedi sanırım bu seferde küçük geldi gözüne

Bugunku menum

Kahvalti
Tam bugday krep
Sürülebilir beyaz peynir
Sekersiz fistik ezmesi
Ananas

Ara
Hindistan cevizli top
Kahve

Ögle
Kinoa kisiri
Akdeniz salata

Ara2
Üzüm

Aksam
Nohutlu cacik
Nohutlu cacık nasıl oluyor afiyet olsun

Bugunku menum

Kahvalti
Tam bugday krep
Sürülebilir beyaz peynir
Sekersiz fistik ezmesi
Ananas

Ara
Hindistan cevizli top
Kahve

Ögle
Kinoa kisiri
Akdeniz salata

Ara2
Üzüm

Aksam
Nohutlu cacik
Nohutlu cacık nasıl oluyor afiyet olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…