- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.101
Birisi dürtse bağarasim varSorma pandemi yüzünden burasıda olmasaydı napardık bilmem![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birisi dürtse bağarasim varSorma pandemi yüzünden burasıda olmasaydı napardık bilmem![]()
Evet eşim işe baslasın pazartesi baslıyorumCiddi ciddi başlıyonmu![]()
Teşekkür ederimmAfiyet olsun kuzum
Hayırlı işleeerrr yaEvet eşim işe baslasın pazartesi baslıyorum![]()
Çıkılacak gibi değilkii buranin enerjiside ayrıBuraya giren cikamaz cıkssss![]()
Kizlarin hepsinin enerjisine diyecek yok herkesin yeri ayri,kimse kimseyi kirmaz bizim kizlardan eee gelenlerde ayni sekilde ozaman muhabbet edesin geliyorÇıkılacak gibi değilkii buranin enerjiside ayrı![]()
Sağol canımHayırlı işleeerrr ya![]()
Evettt öylee bugün iyi güldük amaKizlarin hepsinin enerjisine diyecek yok herkesin yeri ayri,kimse kimseyi kirmaz bizim kizlardan eee gelenlerde ayni sekilde ozaman muhabbet edesin geliyor![]()
Maşallahlari varEvettt öylee bugün iyi güldük ama![]()
Afiyet olsun canım23 subat
Sabah
1dilim ekmek,2dilim peynir,2yumurta,2zeytin,az tahin
Turk kahvesi,2bitter
Sütlü yesilçay,1muz,2ceviz,1caykasigi fistik ezmesi
Aksam
1kase mercimek ç.,1kase yogurt,1bucuk dolma
750ml dukan
2litre su
1nescafe
@M_atruska
Olsun canım bende yapmam100mekik
100squat
100ipli ipatlama
1dk plank
30dk cardio
8bin adım (10bin yapcaktim ama dinlenmem lazım)
Yarin persembe spor yapmam
M MissHayaLet
Geçmiş olsun kuzumSu içemiyorum ya nedense bugun belki o şekilde yaparsam biraz su içmiş olurum. Aşırı şekilde baş dönmem ve mide bulantım var. Neden bilmiyorum. 5000 adımdan başka bişeyim yok bugun temizlik yaptım çünkü bir de misafirlerim var şuan
Evet canım 3 ara 3 ana yapın dengeli yiyin.Kuzum misshayalet haklı.bizim kilolar yakın.ben mesela sadece çorba ile doymam yoğurt salata yiyorum akşam ne yemekte yapsam ucundan da olsa alıyorum.cünkü bunu fark ettim veriyorum kiloları o süreçte yemediklerim ne varsa kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yillardir bu kısır döngü içerisindeyim![]()
BiZde seni özledik canımÇok özledim sizi vallah![]()
Bende dün öyle yaptımAynen ablakız sabah kalkıp karar verdim kız öksürmekten uyuyamadı acıdım dedim kalk hilal hastane yolu gözüktü
![]()
Afiyet olsun kuzumBugün menüm sabah
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin az tahin
2 dilim ekmek
Ara 1 kase çorba
Akşam
3_4 parça et salata
1 kase çorba
2 közlenmiş biber
Su 2 lt
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Selam canım hoşgeldinSelammm![]()
İyi geceler canımBen uyuyorum öpüyorum güzel kalbinizden
Rabbime emanetsiniz
Hoş sohbetler
karamel Latte mmm
Seni daha çok öpüyorum![]()
Ohhh maşallah canım afiyet olsunSabah 1 bardak maydanoz detox
1 saat sonra çeyreğin yarısı tost
Öğlen 1 tabak lahana yemeği 1 kase yoğurt
Ara tarçınlı kahve 1 avuç kuru üzüm
4 dal çıbık kraker
Akşam küçük porsiyon makarna 1 bardak ayran
1 fincan zeytin yaprağı çayı
1 bardak şwkersiz çay
3,5 litre su
30 dk kardio
55 squat
15 sn plank
4750 adım
Yeter her yanım yanıııııyyy![]()
Afiyet olsun canımSabah 1 bardak maydanoz detox
1 saat sonra çeyreğin yarısı tost
Öğlen 1 tabak lahana yemeği 1 kase yoğurt
Ara tarçınlı kahve 1 avuç kuru üzüm
4 dal çıbık kraker
Akşam küçük porsiyon makarna 1 bardak ayran
1 fincan zeytin yaprağı çayı
1 bardak şwkersiz çay
3,5 litre su
30 dk kardio
55 squat
15 sn plank
4750 adım
Yeter her yanım yanıııııyyy![]()
Sagol kuzumAfiyet olsun canım
Olsun canım bende yapmam
Geçmiş olsun kuzum
Evet canım 3 ara 3 ana yapın dengeli yiyin.
BiZde seni özledik canım
Bende dün öyle yaptımgeçmiş olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Selam canım hoşgeldin
İyi geceler canım![]()
Bi banyo yapayım dedim 10 sayfa kitlemissiniz vay canina sayın bizi stalklayan seyirciler nabersiniz kııııaaaaaazzzzzz![]()
Hiç şaşırmıyorum valla ablişim kaptanım diyet desen biz de spor desen biz de gerçek dostluk desen biz de gırgır şamata cümbüş desen hepsi biz de aman aman nazarlara gelmesin sayfamız malum izleyenimiz çok
Sus kızBi banyo yapayım dedim 10 sayfa kitlemissiniz vay canina sayın bizi stalklayan seyirciler nabersiniz kııııaaaaaazzzzzz![]()
Hiç şaşırmıyorum valla ablişim kaptanım diyet desen biz de spor desen biz de gerçek dostluk desen biz de gırgır şamata cümbüş desen hepsi biz de aman aman nazarlara gelmesin sayfamız malum izleyenimiz çokAllah kem gözden korusun aminnnnn
![]()