- 12 Mart 2019
- 14.951
- 34.345
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.081
Varmısın 1.57Aman bende öyleyim cücük kadar![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varmısın 1.57Aman bende öyleyim cücük kadar![]()
Cikarttim 3kasik yogurt yapcam bu aksam canimAaaa şini acıkırsın amaa yatmadan istersen yoğurt kürü ye iştahını kapatsın hem bağırsaklarını iyi çaliştırıyor
1.58Varmısın 1.57![]()
Sağol canım oturmadıgım sürece sorun yok oturunca göbek fenaAma boyuna göre tam kilodasın kuzu bence süperr![]()
Aaa tamam ozamannCikarttim 3kasik yogurt yapcam bu aksam canim![]()
Zaten oturunca oluyor o göbekkSağol canım oturmadıgım sürece sorun yok oturunca göbek fena![]()
Ahahha gitmesin ama ya enerjisi süperKiz gitmedi![]()
O ama 48.400 gram benseİkizimle aynı boydasın1 santimcik varmış aramızda
![]()
Sen kaç kilodasın lee1.62 bende dengeleriz işte
Yolu yokuşa sürmeeeeee![]()
Verirsem oda olmazZaten oturunca oluyor o göbekk![]()
Tabiki canım aman şaka yapiyorum valla kimse gitmesin 2muhabbet ediyoruz burda zaten yeterince evimizdede sıkıldıkAhahha gitmesin ama ya enerjisi süper![]()
Sen herşeyi yaparsınnnVerirsem oda olmaz![]()
Kilo dedğin neki verilir boşveerO ama 48.400 gram bense![]()
Cok haklısın canımTabiki canım aman şaka yapiyorum valla kimse gitmesin 2muhabbet ediyoruz burda zaten yeterince evimizdede sıkıldık![]()
Sorma pandemi yüzünden burasıda olmasaydı napardık bilmemTabiki canım aman şaka yapiyorum valla kimse gitmesin 2muhabbet ediyoruz burda zaten yeterince evimizdede sıkıldık![]()
GörücezSen herşeyi yaparsınnn![]()
Afiyet olsun kuzumTarhana çorbası- ıspanak ve bolca yoğurt
Şimdi çay iciyoh kocişlee kuruyemiş yiyorum![]()
Ciddi ciddi başlıyonmuGörücez![]()