Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ondanda olabilir ama cocuklardan cok vakit bulamıyorum telefonla uğrasmaya anca instagrama bakıyorum dedi gelmedi kendi bilir 😂
Haklı canım çocuklar oldu mu kısıtlı kullanılıyor çoğu şey.

Küçüğümüz tam bi erkek cocugu tüm tehlikeli yaramazlıga dair ne varsa onda😂 onun peşinde gezmekten aksam oluyo napsın Allah yardım etsin onada herkesede 😂
Benim büyük kızım öyle sürekli kafa yaramazliga çalışır bu hafta da evde 🥺 keşke okul olsaydı tam düzen oturuyor hop birşey çıkıyor.

Benim büyük kızım öyle sürekli kafa yaramazliga çalışır bu hafta da evde 🥺 keşke okul olsaydı tam düzen oturuyor hop birşey çıkıyor.
Okulu neden yok ?
Bizimki küçük ama yaz tatilinden sonra vericem anaokuluna dedi gerekirse 2 sene gitsin baş edemiyorum artık kendine zarar vericek diyo

Sağol kuzum 🌺

Sen sürekli yiyosun azıcık ikizinden örnek alsana🙈 taam taam kıyamadık sana😝

Eline sağlık canım 🤩

Merhaba canım yeni mi başladın sen dün toplu niyette varmıydın 🤗 bu benim ikinci deneyimim şimdilik alışıyorum halen buraya yazarsan motive oluruz beraber😍

Şimdiden afiyet olsun canım 🤭😘

Günaydın kaptanım 😍

Günaydın uykucu kuzum😍

Günaydın happymiz😍

Günaydın tatlım 😍

Biz tatilmiyiz ayol benim niye haberim yok🙉😂
Merhaba canım evet niyet ettim 16 Şubat için .
Ama bugün bozmak zorunda kaldım . Anlican can simidimi kaybettim gemiden denize atladım . Maalesef 😏.
Ben şöyle özet geçeyim geçen seneki Ocak ayında yapılan seviyelerden ve kt.den sonra ben hamile kaldım . Hemde hiç beklemiyorduk korunur şekilde .
Ve bu yetmedi birde 6 aylık doğum yaptım erken doğum oldu . Buda yetmedi 3 normal doğumdan sonra bu 4 cü acil sezeryan oldu . Sonra 3 ay küvez, hastanelere git gel . Hastaneden çıktık derken 10 gün evde kaldık tekrar hastaneye gittik benle bebek korona olduk . Bebeğim bayağı kötü oldu ama şimdi iyi çok şükür.
Ve ben artık çok yorgunum . Hrö psikolojik hem beden olarak .
Seviyelere niyet ettim evet ama dediğim gibi bugün bozdum . Çünkü artık baş dönmesi . Baya baya unutkanlık . Evde yangın çıkacak Birgün o derece .
O yüzden şuan erteliyorum seviyeleri ve kendi çapımda . Bir daha ki seviyelere kadar böyle ufak ufak kilo vermeye çalışacam . İnşeAllah .
Ve her gün yürüyüş yapamıyorum . Malum bebek küçük . Ve onca şeyden sonra başka türlü riske girmek istemiyorum.
Ama 16 şubattan bu yana 75.6 kilodan şuan 72.3 kilo oldum . Geri almam büyük ihtimal. Dikkat edeceğim inşAllah. Yine girerim motivasyon amaçlı .

Sabah 1 bardak maydanoz detox
1 saat sonra çeyreğin yarısı tost

Öğlen 1 tabak lahana yemeği 1 kase yoğurt

Ara tarçınlı kahve 1 avuç kuru üzüm
4 dal çıbık kraker

Akşam küçük porsiyon makarna 1 bardak ayran

1 fincan zeytin yaprağı çayı

1 bardak şwkersiz çay

3,5 litre su
30 dk kardio
55 squat
15 sn plank