- 12 Mart 2019
- 14.953
- 34.346
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.141
2 kızı var ben onlarla baş edemiyorum buraya hiç vakit bulamam dedi
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kızı var ben onlarla baş edemiyorum buraya hiç vakit bulamam dedi
Ondanda olabilir ama cocuklardan cok vakit bulamıyorum telefonla uğrasmaya anca instagrama bakıyorum dedi gelmedi kendi bilirSarmadi demek ki![]()
Haklı canım çocuklar oldu mu kısıtlı kullanılıyor çoğu şey.Ondanda olabilir ama cocuklardan cok vakit bulamıyorum telefonla uğrasmaya anca instagrama bakıyorum dedi gelmedi kendi bilir![]()
Tabi öyle biri 3 bucuk biri yeni 5 e girdi cok zorlarHaklı canım çocuklar oldu mu kısıtlı kullanılıyor çoğu şey.
Kendine zaman ayiriyorsa sukrediyordur kadınTabi öyle biri 3 bucuk biri yeni 5 e girdi cok zorlar![]()
Evet ayırdıgı zamanda dinlenmeyi tercih ediyorKendine zaman ayiriyorsa sukrediyordur kadın![]()
Napsin kuzu valla çok zor heleki çocuk huysuz falanda iki katı zor Allah kolaylik versinEvet ayırdıgı zamanda dinlenmeyi tercih ediyor![]()
Küçüğümüz tam bi erkek cocugu tüm tehlikeli yaramazlıga dair ne varsa ondaNapsin kuzu valla çok zor heleki çocuk huysuz falanda iki katı zor Allah kolaylik versin![]()
Benim büyük kızım öyle sürekli kafa yaramazliga çalışır bu hafta da evdeKüçüğümüz tam bi erkek cocugu tüm tehlikeli yaramazlıga dair ne varsa ondaonun peşinde gezmekten aksam oluyo napsın Allah yardım etsin onada herkesede
![]()
Okulu neden yok ?Benim büyük kızım öyle sürekli kafa yaramazliga çalışır bu hafta da evdekeşke okul olsaydı tam düzen oturuyor hop birşey çıkıyor.
Merhaba canım evet niyet ettim 16 Şubat için .Sağol kuzum
Sen sürekli yiyosun azıcık ikizinden örnek alsanataam taam kıyamadık sana
Eline sağlık canım
Merhaba canım yeni mi başladın sen dün toplu niyette varmıydınbu benim ikinci deneyimim şimdilik alışıyorum halen buraya yazarsan motive oluruz beraber
Şimdiden afiyet olsun canım
Günaydın kaptanım
Günaydın uykucu kuzum
Günaydın happymiz
Günaydın tatlım
Biz tatilmiyiz ayol benim niye haberim yok![]()
Afiyet olsun canım.oh yansın yağlarSabah 1 bardak maydanoz detox
1 saat sonra çeyreğin yarısı tost
Öğlen 1 tabak lahana yemeği 1 kase yoğurt
Ara tarçınlı kahve 1 avuç kuru üzüm
4 dal çıbık kraker
Akşam küçük porsiyon makarna 1 bardak ayran
1 fincan zeytin yaprağı çayı
1 bardak şwkersiz çay
3,5 litre su
30 dk kardio
55 squat
15 sn plank
4750 adım
Yeter her yanım yanıııııyyy![]()
Bilmem abla kaçı?
Aaa neden küsmüşmü,?Ulan gitti yaaa neden böyle yapiyor![]()