Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agrırı canim ne cektik senle ben şu dıslerden🤭
Afiyet olsun bende kalktim toparladim sobayi yaktim cayi demledim cocuklar uyuyor daha
Abla ben de akıl yok vallah ya dün dedim ya doktotum ön dişimde ki dolguyu düşürdü diye bana dedi ki ya dolgunu yapayım ya da ağrıyan dişine kanal tedavisi, ben akıllısı da önce dolguyu yap dedim ühühü aglamak istiyorum😭😅 kolay gelsin abla mis gibi olur soba üstü çayı olsada içsek 😋
Ben bugun görmucemin kizina gidicem kismetse,orda ne yerim bilmiyorum ama sabah kahvaltıyi gecistirip aksamida yogurtla kaparim yarina eksi gelsem pazartesi mutlu oluruz😆
Güzel fikir abla sen zaten ne kadar yemen gerektiğini bilirsin keyifli gezmeler 😍
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Yasin suresinin son iki ayetini 7 kere oku sağ elinin işaret parmağını ağrıyan dişinin üstüne koyarak inşallah şifa olur kırt diye kesiyo ben öyle yapiyorum
Hemen yapayım canım çok sağol insaAllah şifa olur😍
69 kiloyum kahretsin 😁😁😁
Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın 😍
Günaydın bacımsu ❤

Ben bugun görmucemin kizina gidicem kismetse,orda ne yerim bilmiyorum ama sabah kahvaltıyi gecistirip aksamida yogurtla kaparim yarina eksi gelsem pazartesi mutlu oluruz😆
Bende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuu😁😁ama hiç ekmek yemicem oradan kurtarirmiyim ki

Abla ben de akıl yok vallah ya dün dedim ya doktotum ön dişimde ki dolguyu düşürdü diye bana dedi ki ya dolgunu yapayım ya da ağrıyan dişine kanal tedavisi, ben akıllısı da önce dolguyu yap dedim ühühü aglamak istiyorum😭😅 kolay gelsin abla mis gibi olur soba üstü çayı olsada içsek 😋

Güzel fikir abla sen zaten ne kadar yemen gerektiğini bilirsin keyifli gezmeler 😍

Hemen yapayım canım çok sağol insaAllah şifa olur😍

Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın 😍

Günaydın bacımsu ❤
Sagol canim 🥰
Bende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuu😁😁ama hiç ekmek yemicem oradan kurtarirmiyim ki
Hımmmm napacaz simdi aksama kadar eritirsin tabagini dolu dolu yapki gözun doysun ekmek,yumurta,peynir,yesillik,ceviz gibi gibi ki saldirmassin digerlerine🤗
Eline sağlık kaptanım ne güzel 8 kişi olduk❤😍
Sagol kuzu💕

Acil şundanımız olmalı :KK76:

Acil şundanımız olmalı :KK76:
Tam bizlik😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X