- Konu Sahibi Elif_Eylul
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Yaptığım tatlılar dan daha koca tabaklar var canım istemezse başka bi tane yaparımKuzu bugün hangi tatlıyı yicen de hele
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel bir hafta sonu geciririz insaAllah
Günaydın canımGünaydın musmutlu hafta sonu gecirmeniz dilegiyle
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım,Günaydın çok fazla geçmiş var daha sonra yapicam
Afiyet olsun canım11 Şubat menü,
Eki Görüntüle 3005155
Akşam 5/6 ızgara kanat salata bir bardak kola
1,5 litre su. E Elif_Eylul .
Mutlu haftasonu canımMutlu hafta sonları dilerim hepimize kızlar hayırlı günler iş güç koca çocuk derken anca gelebildim
Sağol canım benimYaptığım tatlılar dan daha koca tabaklar var canım istemezse başka bi tane yaparım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım,
Afiyet olsun canım
Yarın görümceme davetliyim çay partisi gibi bişey yapcak eşinin akrabaları gidecekmiş sende gel illa diyor
Gitmezsem ayıp olur dikkat ederim inşallahMutlu haftasonu canım
Sağol canım benim
Hosgeldin canimMutlu hafta sonları dilerim hepimize kızlar hayırlı günler iş güç koca çocuk derken anca gelebildim
Git canım aksamsa dikkatli ye gündüz ise ye ona göre de yürüyüş ya da hareket yapGitmezsem ayıp olur dikkat ederim inşallah
Afiyet olsun canım11 Şubat menü,
Eki Görüntüle 3005155
Akşam 5/6 ızgara kanat salata bir bardak kola
1,5 litre su. E Elif_Eylul .
Hoşgeldin bebişsu ❤Mutlu hafta sonları dilerim hepimize kızlar hayırlı günler iş güç koca çocuk derken anca gelebildim
Abla bak görüyon dimi zamanında bana neler neler dediYarın görümceme davetliyim çay partisi gibi bişey yapcak eşinin akrabaları gidecekmiş sende gel illa diyor
Yeme kız ağzına fermuar çekYaptığım tatlılar dan daha koca tabaklar var canım istemezse başka bi tane yaparım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım,
Afiyet olsun canım
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
Sagol kuzumAfiyet olsun canım
İki kere yazdımSağol kuzum
Kahvaltidaydik sonrada kızı uyutup bende yanında uyumuşum. Kahvaltıda kendimi tutamadim tabiki haftasonu kahvaltısından nasıl kisicaz ya h içi eşim yokken sade kahvalti hazırlıyorum ama hsonu öyle olmuyorHa bu kızlar nerde yaaaaaaa
Evet maalesef eşler ile diyet yapılmıyor olsun haftaici dengeli gidersinKahvaltidaydik sonrada kızı uyutup bende yanında uyumuşum. Kahvaltıda kendimi tutamadim tabiki haftasonu kahvaltısından nasıl kisicaz ya h içi eşim yokken sade kahvalti hazırlıyorum ama hsonu öyle olmuyor
Oh mis gibiŞimdi bebeleri hazirliycam sonra dışarı çıkarız ailece. Bu güzel hava kaçmaz yürüyüş yaparız