- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.741
Anammm Anammm asıl dedikodu profil mesajlarındaymışşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammm Anammm asıl dedikodu profil mesajlarındaymışşşşş
Ben illa yemeliyim yeme bozukluğu vardı bende büyük kısmı geçti azcik kaldıAaa ben de bakınca doyanlardadım
Geçmiş olsun ya hepimizde ondan var sanırım durduk yere kimse kilolu olmak istemez zaten böyle bir derdi olmayan zaten bakıyorum hamilelik sonrası tık diye kilosunu veriyo. Bizim öyle değil ama işte savaş veriyoruz resmenBen illa yemeliyim yeme bozukluğu vardı bende büyük kısmı geçti azcik kaldı
He ya çok kötü insülin direnci de var bezginlik geldi vallaGeçmiş olsun ya hepimizde ondan var sanırım durduk yere kimse kilolu olmak istemez zaten böyle bir derdi olmayan zaten bakıyorum hamilelik sonrası tık diye kilosunu veriyo. Bizim öyle değil ama işte savaş veriyoruz resmen
Bezmek yok insülin direnci için doktor arkadaşıma ilaç yazmıştı. Ben emzirmesem valla doktora soracaktım. Ama emziriyorum diye dedim emzirme bitsin de öyle sorarım. Sen emzirme bitince doktora gidip bir sor istersen. Daha kolay kilo veriliyormuş öyle.He ya çok kötü insülin direnci de var bezginlik geldi valla
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
İyi gecelerIyi geceler kızlar yarin bildirimleri unutmayin
Afiyet olsun canımBugün menüm sabah
Klasik kahvaltı
Öğlen 3 YK pilav yoğurt
Akşam kabak
2 dilim ekmek
Spor yapmadım
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelammmlarrrr menümmmm
Sabah
Karatay tabağı
1sb kefir
Öğlen
1kase çorba
4 yk kısır
Ara
1 dl cezerye kahve
Akşam
Sebzeli tavuk haş.
2 dl karpuz
Su 2.5 lt
Yok canım 2. Olacak kısmetse ama polikistik overim ben baya kilo verip tedavi vs oluyorum olması için.haklisin 100 Gr bile önemliMerhaba ilk çocuk mu yoksa almaktansa yavaş ta olsa vermek gayet iyi , 1 yıldır diyorum haftada bir kilo vermiş olsaydım 12 kilo vermiştim kar kardır ,zaman her türlü geçiyo çünkü
Gün içinde ödem suyumu bitirip dukana geçtim Eki Görüntüle 3089689 Eki Görüntüle 3089688
Menümm ;
Kahvaltı ; kaşarlı menemen 1,5 yumurtadan
Süzme peynir ,domates,salatalık
1/2 patatesli sigara böreği ,
2 adet nugget
Çeyrek simit
Ara : kiraz bir avuç
Akşam ; ton balıklı salata
Haftasonları kahvaltıyı çok kontrol edemiyorum valla her şeyden canım çekiyor porsiyon kontrolğ yapmaya çalışıyorum :) ama sofrada nutella vardı ona uzanmadım bu sefer
Tıkı dıklarımıda yazayım
Saat 13.oo 2 tane yumurtadan sahanda yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane küçük yeşil zeytin
3 tane çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 16.00 1 porsiyon evde yapılmış çiğ köfte
20.00 da 6 7 badem 6 7 fındık bir kaç tane burçak bisküvi
Afiyet olsun kızlarbugünkü menüm
Kahvaltı
Granola
Süt
Öğle
Tavuk göğsü
Yoğurt
Salata
Ara
2 kuru incir
2 ceviz
Kahve
Akşam
Yok
Ara2
Erik
Geçmiş olsun canımKız hasta benim migren falan derken kötü bir haftasonı geçirdim
İyi geceler kizlar
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Kahvaltı
2 kk Beyaz peynir
1 dilim karpuz
2 dilim ekmek
Ara
1 kupa nescafe
Akşam
6 YK bulgur pilav
1 domates
1 kupa ayran
Su
2 litre
Spor
Yok
Adım:
9800
Afiyet olsun canlarNet çekmiyor konuşmaları göremiyorum yaptıklarımı yazayım bari
26 haziran saat 12. 00 d lesli
21200 adım
23.00 da canımı çıkartan ablayla kardiyo
M MissHayaLet bitirdin beni
Verilmiyor inanki kaç kutu ilaç içtim diyet yaptım veremiyordum boş yaniBezmek yok insülin direnci için doktor arkadaşıma ilaç yazmıştı. Ben emzirmesem valla doktora soracaktım. Ama emziriyorum diye dedim emzirme bitsin de öyle sorarım. Sen emzirme bitince doktora gidip bir sor istersen. Daha kolay kilo veriliyormuş öyle.