Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12:00 foto kahvaltım
17:30 1 porsiyon köfte 2 parça lavaş 1 sıkım çiğköfte yeşillik 3 çatal künefe 😂😂😂 (yiyimde kimin olduğu çıksın dedim)
19:30 4 kiraz 🍒
E Elif_Eylul

Eklentiler

• D313EEB5-01A8-4ABD-8D65-B010E7E2A0A0.jpeg
    D313EEB5-01A8-4ABD-8D65-B010E7E2A0A0.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 23
Doktora bu yüzden hiç gitmedim ama migreni olanlar sende migren var diyorlar🥺
Benim de migrenim var ve çok sık oluyor.karanlik ortamda uyumadan asla geçmiyor 🧐senin de öyle olabilir.gecmis olsun tekrardan.
17:30 1 porsiyon köfte 2 parça lavaş 1 sıkım çiğköfte yeşillik 3 çatal künefe 😂😂😂 (yiyimde kimin olduğu çıksın dedim)
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kuzum

Dışarıdan okumak hakikaten daha kolay 😀 Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç 😒 😬 Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin 😋
Cübbeliyi şaka dedim😆😆😆
Yaaa bakma birden herkes şoka girdi sen herkesi tanıyorum deyince😑
Kaptan gelmeden kaçayım 🏃‍♀️
🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Dışarıdan okumak hakikaten daha kolay 😀 Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç 😒 😬 Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin 😋
Nasıl olsa mideye indi ermiştir bile 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X