- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.001
Selamm ben de yeni geldim. Açlıktan ölüyorum. Yemeklere saldırmasam iyi. Yemekten sonra yazayım bugün menümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Aman dikkat fazla saldırmaSelamm ben de yeni geldim. Açlıktan ölüyorum. Yemeklere saldırmasam iyi. Yemekten sonra yazayım bugün menümü
Şu an hiç garanti veremiyorumSelam. Aman dikkat fazla saldırma
allah allahBulamadık kimin yediğini
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım ya
Şu an hiç garanti veremiyorum
TopuklaKaptan gelmeden kaçayım
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Topukla
Geçmiş olsun
Benim de migrenim var ve çok sık oluyor.karanlik ortamda uyumadan asla geçmiyor senin de öyle olabilir.gecmis olsun tekrardan.Doktora bu yüzden hiç gitmedim ama migreni olanlar sende migren var diyorlar
Afiyet olsun kuzum12:00 foto kahvaltım
17:30 1 porsiyon köfte 2 parça lavaş 1 sıkım çiğköfte yeşillik 3 çatal künefe (yiyimde kimin olduğu çıksın dedim)
19:30 4 kiraz
E Elif_Eylul
Önümüze bakalım boşverLeynnn diger günlügüde açtığimızda,benim etiketlerimi bile yok ettilerdi lannnn nekadar dokunduysam artık,yazmayalim diye günlügü kitlediler
Cübbeliyi şaka dedimDışarıdan okumak hakikaten daha kolay Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin
Kaptan gelmeden kaçayım
Afiyet olsun canım12:00 foto kahvaltım
17:30 1 porsiyon köfte 2 parça lavaş 1 sıkım çiğköfte yeşillik 3 çatal künefe (yiyimde kimin olduğu çıksın dedim)
19:30 4 kiraz
E Elif_Eylul
TamamÖnümüze bakalım boşver
Nasıl olsa mideye indi ermiştir bileDışarıdan okumak hakikaten daha kolay Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin
Önce derin bir nefes al ve ne yiyeceğine karar verSelamm ben de yeni geldim. Açlıktan ölüyorum. Yemeklere saldırmasam iyi. Yemekten sonra yazayım bugün menümü
Yaaa sihirbaz,büyücü,falcı demeyim dedimCübbeliye fransız kaldım biri açıklasın
Bir gün p..k yoluna gidecez ama ne zamanYaaa sihirbaz,büyücü,falcı demeyim dedim