- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.981
Yaaa düşun artıkSonra fransız kalıyorum kaptanım bak eller neler biliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa düşun artıkSonra fransız kalıyorum kaptanım bak eller neler biliyor
Bence gayet anlıyorsunBende anca ne nasıl yapılıyo ona baksam
Kaptan senle konuştum ya boya yapcam diye bırak boya yapmayı kahvaltı hazırlayamadım ilk defa başım böyke ağrıdıYaaa geçmiş olsun
Aaa neoldu canimKaptan senle konuştum ya boya yapcam diye bırak boya yapmayı kahvaltı hazırlayamadım ilk defa başım böyke ağrıdı
Geçmiş olsun canım migren miKaptan senle konuştum ya boya yapcam diye bırak boya yapmayı kahvaltı hazırlayamadım ilk defa başım böyke ağrıdı
Anlamadım neden böyle oldu hala sağ tarafım ağrıyorAaa neoldu canim
Doktora bu yüzden hiç gitmedim ama migreni olanlar sende migren var diyorlarGeçmiş olsun canım migren mi
Geçmiş olsun canım yaAnlamadım neden böyle oldu hala sağ tarafım ağrıyor
Güle güle
Acil şifalar babana canım
Rabb'im hayırla ayaga kaldırsın saglıcakla
Rabbim şifa versin inşallah canım
Hoşgeldin canımcım korktum beni tanıyor musun demeye
Maşallah aynen gizli ajan
sağolun kizlar allah razi olsunRabbim şifa versin canım. Biraz önce kalkar inşallah ayağa
Anca oturduysamAcısını anca hissettin galiba
sağolun kizlar allah razi olsun
Bulamadık kimin yediğiniDışarıdan okumak hakikaten daha kolay Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin
Glu gluBende yürüyüşe kaçar
Ne künefeymiş arkadaş bulunamadı gitdiDışarıdan okumak hakikaten daha kolay Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin
Şimdi oturdumAnammm gene kimse yok