Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:63:
Acil şifalar babana canım 🙏❤️

Rabb'im hayırla ayaga kaldırsın saglıcakla 😍

Rabbim şifa versin inşallah canım 🥰

Hoşgeldin canımcım korktum beni tanıyor musun demeye 🤣🤣🤣

Maşallah aynen gizli ajan 😂😂😂

Rabbim şifa versin canım. Biraz önce kalkar inşallah ayağa 🥰😘
sağolun kizlar allah razi olsun😍😘

Dışarıdan okumak hakikaten daha kolay 😀 Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç 😒 😬 Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin 😋

Dışarıdan okumak hakikaten daha kolay 😀 Güzel şeyler yazmışsınız, cübbeli hariç 😒 😬 Teşekkür ederim. Hareket geldiyse ortama ne mutlu. Sanırım dahil olmadan takip etmeme şaşırdınız, yoksa zaten burada konuşulan şeylerdi. Öznur, ben kimim deyince döküldü gitti. Künefe meselesi sınav haftama mı geldi nedir, çok birikip hızlı geçtiğim kısımlarda kaynadı zaar. Kim yediyse deyiversin 😋
Bulamadık kimin yediğini😂

Ne künefeymiş arkadaş bulunamadı gitdi 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X