Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yüzden mi tartıya yansımıyor acaba gram gram yansırdı 🤔
Sence 2 ayda 5 kg nasıl 🙃
yağ olarak verdigin için yansimaz canim
2ayda 5kilo senin icin az, ama şöyle bakarsak haftada 500 verdigini baz alalım ayda 2kilo gider 10 ayda 20kilo gider🙃

yağ olarak verdigin için yansimaz canim
2ayda 5kilo senin icin az, ama şöyle bakarsak haftada 500 verdigini baz alalım ayda 2kilo gider 10 ayda 20kilo gider🙃
Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyor 😏
Tabi 9 ayda aldım kiloyu 3 ayda vermek istemem olmuyor
Totalde rakam çok iyi oluyor 😍

Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyor 😏
Sen rakamlara takılma olmayan pantolanlar artık oluyorsa bu da inceldin demektir bu ara stres altindasin sanırım biraz relax ol çünkü ne kadar stres yaparsak o kadar tartıya yansımıyor.

Yorucu ve sıkıcı bir sürec,cidden rakami seneye yuvarlarsak güzel bir rakam hepside yağdan gittiginde, hayatımizda diyeti ve sporu bir oturtsak zaten sorun olmucak,

M Mavi Menekse bu sen
Screenshot_20220624-221310_Instagram.jpg

Sen rakamlara takılma olmayan pantolanlar artık oluyorsa bu da inceldin demektir bu ara stres altindasin sanırım biraz relax ol çünkü ne kadar stres yaparsak o kadar tartıya yansımıyor.
Üstüne bastın ayağını kaldır 😅
İnşallah daha güzel olacak 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X