- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.681
HeeeNeredesin bdv mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeeeNeredesin bdv mi
Şikayet seyi vardi ya oHangisi
Hee baktımŞikayet seyi vardi ya o
Yargı dağıtmışsın
Salak neler yazmışYargı dağıtmışsın
Sinir bozucu bir üyeHee baktım
AyarsızSalak neler yazmış
He ya kurban olsun köylüyeSalak neler yazmış
Böyle insanlara fitil oluyorumHe ya kurban olsun köylüye
O ne anlar ki valla keşke köyüm olsada gitsem diyorumBöyle insanlara fitil oluyorum
Yaaa bir kiraz yada visne topluyoruz varya saatlerini aliyor kolaymi,ama sen pazardan yada marketten secip aliyosun löplöp yiyosun,
Incir yetistiriryoruz sabah ezani okunuyor kahvaltisiz suyla sadece saat 2lere kadar topluyoruz,zeytine bir gidiyosun sabahtan ikindiye kadar çul yay topla kasalara koy ooooo
Aynen dedigin gibi canim dengesizler var işteO ne anlar ki valla keşke köyüm olsada gitsem diyorum
O zahmetsiz yediği için herşeyi öyle sanıyor kendini bi halt sanıyor
Bi köy sofrasına otursa kıçını yaya yere oturup homili gırtlak yer dibini sıyıra sıyıra
Ama işte böyle insanlardan uzak durmak lazım bi baltaya sap olmadan adam olmaya çalışıyorlar
Böyle insanlara fitil oluyorum
Yaaa bir kiraz yada visne topluyoruz varya saatlerini aliyor kolaymi,ama sen pazardan yada marketten secip aliyosun löplöp yiyosun,
Incir yetistiriryoruz sabah ezani okunuyor kahvaltisiz suyla sadece saat 2lere kadar topluyoruz,zeytine bir gidiyosun sabahtan ikindiye kadar çul yay topla kasalara koy ooooo
Bende İstanbul gibi bir sehirden köye gelin gittim ama hic bir zaman gocunmadım aynı kaptan yemek de yedik yere de oturduk esimin ailesi onlar cunku. Kendi aileme yapılmasını istemedigim seyi ona da yapamazdım. İnsanlar dogal hayata kacmak ister organik yasam bunlar tam değişik sopalık. Yerden yesen nolur sanki dedesi de masada diyorduO ne anlar ki valla keşke köyüm olsada gitsem diyorum
O zahmetsiz yediği için herşeyi öyle sanıyor kendini bi halt sanıyor
Bi köy sofrasına otursa kıçını yaya yere oturup homili gırtlak yer dibini sıyıra sıyıra
Ama işte böyle insanlardan uzak durmak lazım bi baltaya sap olmadan adam olmaya çalışıyorlar
Dedesi zengindirBende İstanbul gibi bir sehirden köye gelin gittim ama hic bir zaman gocunmadım aynı kaptan yemek de yedik yere de oturduk esimin ailesi onlar cunku. Kendi aileme yapılmasını istemedigim seyi ona da yapamazdım. İnsanlar dogal hayata kacmak ister organik yasam bunlar tam değişik sopalık. Yerden yesen nolur sanki dedesi de masada diyordu
Zengin olsa kac yazar devrinde masa mı vardıDedesi zengindir
Cumalızıkızk var bursada millet yerde yer sofrasi yesin diye ususi geliyor lanBende İstanbul gibi bir sehirden köye gelin gittim ama hic bir zaman gocunmadım aynı kaptan yemek de yedik yere de oturduk esimin ailesi onlar cunku. Kendi aileme yapılmasını istemedigim seyi ona da yapamazdım. İnsanlar dogal hayata kacmak ister organik yasam bunlar tam değişik sopalık. Yerden yesen nolur sanki dedesi de masada diyordu
Yokti iste bunu hâlaa kanullenememis haspamZengin olsa kac yazar devrinde masa mı vardı
Hee biliyorum cok güzel yerCumalızıkızk var bursada millet yerde yer sofrasi yesin diye ususi geliyor lan
Yeşil BursamHee biliyorum cok güzel yer
Türk Dünyası Kültür Başkenti secildiYeşil Bursam
Yani nerden geliyorum bak görTürk Dünyası Kültür Başkenti secildi