- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.641
Bi süre. Yürüyüşe ara ver istersenYok canim yaa regl oldum sol ayagim komple agriyor belimle birlikte,eylül uyudu bende 1saat uyumuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi süre. Yürüyüşe ara ver istersenYok canim yaa regl oldum sol ayagim komple agriyor belimle birlikte,eylül uyudu bende 1saat uyumuşum
Vala öyle bütün yük kadının üstündeAyy valla ne zor herseyi biz cekiyoruz
Sagol canimİyi bari onlar uyuyunca biz de dinleniyoruz gmiş olsun sana da
Zaten 3gündür evdeyim ruhumda sıkıldıBi süre. Yürüyüşe ara ver istersen
Ahahah dur iki dakika daha takılayım bari biraz belki kilo veririm 4. aya kadarG gunesli gunler seni alkişlarla uğurluyoruz
Kaderimin oyunu mu buGecen ben dedim ruyamda bebek gördüm diye kızlara ahaaa sonuc
Ne ara tatilde şeyettinizAhahah dur iki dakika daha takılayım bari biraz belki kilo veririm 4. aya kadar
Kaderimin oyunu mu bu
Bir de konforsuz6tane orkid 18tl olmus
Sari hanımeli yumos aldim 35tl kokusunu değişmişler guzel kokan camasirlar küf kokuyor şok oldum
Tatilden önce olmuş ya Biri 5 yaşında diğeri 19 aylık İstemeyerek oldu biz tamamdık 2 çocukta aslındaNe ara tatilde şeyettiniz
Kaç yasindaydi senin cocuk isteyerekmi oldu simdi bu
Kim için o bebeGecen ben dedim ruyamda bebek gördüm diye kızlara ahaaa sonuc
Ayyy 19aylik neden korunmadin peki cok kucukTatilden önce olmuş ya Biri 5 yaşında diğeri 19 aylık İstemeyerek oldu biz tamamdık 2 çocukta aslında
Ayyyy vallaaaa benimde bi diyet topiginde başlarken ilk ayda hamile kalmışımmG gunesli gunler geldide günlüğe gelip hamile kalan ilk üye
Deme öyleeeCok sukur diyet topiği dua topiği gebelik topikleri gezdik bir hamile kalamadık
Var bundada bir hayırr nurummm deme öyleeCok sukur diyet topiği dua topiği gebelik topikleri gezdik bir hamile kalamadık
Valla iyi değilim sabahtan beri ağrıdan oluyorum hiç keyfim yok ağzım açılmıyorAyy deme benim de iki haftadır fena. Eve dönmeyi bekliyorum doktora gitmek için.
Hah sendin demek
Tamam hadi onu düşün o zaman bugün detoksla.. Kusura bakma ya bu arada