- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.561
Ben anlamadım ne icin zayıflamak istiyormus bebeler derkenPandora mıydı o yoksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamadım ne icin zayıflamak istiyormus bebeler derkenPandora mıydı o yoksam
Yani sanki bir sohbet geçti işte çocuklarımın yanında rahat rahat fit gezeceğim, okullarına filan giderken gibi bir şeyler konuşulduBen anlamadım ne icin zayıflamak istiyormus bebeler derken
Hee benim cocugum yok zaten o kimmiş ki Allah AllahYani sanki bir sohbet geçti işte çocuklarımın yanında rahat rahat fit gezeceğim, okullarına filan giderken gibi bir şeyler konuşuldu
Aaa pardon ya sen değil miydin o? O zaman başka biriydiHee benim cocugum yok zaten o kimmiş ki Allah Allah
Yok canım benim cocugum yok baskasıdır ama bende bilemedim hic öyle hatırlamıyorumAaa pardon ya sen değil miydin o? O zaman başka biriydi
Neyse pardon o zaman senin hedefin neyse onu diyeyim bari onu düşünYok canım benim cocugum yok baskasıdır ama bende bilemedim hic öyle hatırlamıyorum
Veriyoruz işte öyleNeyse pardon o zaman senin hedefin neyse onu diyeyim bari onu düşün
Pandoranin cocugu var dedigin dogru o demisti zayiflayip fit olmak isterken arti 700 geldiPandora mıydı o yoksam
Ya vardır elbet gönlünde yatan bir şey ne bileyim güzel kıyafetler giymek şık olmak Giyinme kabinine girince kendini kötü hissetmemek meselaVeriyoruz işte öyle
Aaa tamam ben de diyorum kafadan mı uyduruyorum acabaPandoranin cocugu var dedigin dogru o demisti zayiflayip fit olmak isterken arti 700 geldi
Yok sadece hatlar karışmışAaa tamam ben de diyorum kafadan mı uyduruyorum acaba
Biliyorum kaptanım çok ama cumartesi günü dışardan yedik yigenim sünnet olunca pazar gubu yine öyle oldu pazar hiç evde değildim yine dışardan yedim cumaya söz toparlayacam zaten dişlerim kötü yiyemiyorumGeçmiş olsun canım 700 artı çok degilmi
Diş ağrısı çok berbat gevmiyo kız olecemGeçmiş olsun canım
Neyse ödemdir sanırim yediklerinden kaynaklıBiliyorum kaptanım çok ama cumartesi günü dışardan yedik yigenim sünnet olunca pazar gubu yine öyle oldu pazar hiç evde değildim yine dışardan yedim cumaya söz toparlayacam zaten dişlerim kötü yiyemiyorum
Fit olacam kaptanım çıtır bir anne olacam sekteye uğradım cumaya gitmiş olacak o 700 GrPandoranin cocugu var dedigin dogru o demisti zayiflayip fit olmak isterken arti 700 geldi
Evlendigim kiloya geri dönüş işteYa vardır elbet gönlünde yatan bir şey ne bileyim güzel kıyafetler giymek şık olmak Giyinme kabinine girince kendini kötü hissetmemek mesela
Gecmisi okumuş oman Allahim dedikodunu yapıyordumFit olacam kaptanım çıtır bir anne olacam sekteye uğradım cumaya gitmiş olacak o 700 Gr
Sabah kalkar kalkmaz tartıldım normalde 11 den önce tartilmiyodum dişimin ağrısından duramadim ilaç almam lazımdı uyanır uyanmaz tartıldım bı iki parça peynir zeytin attım ağzıma sonrasında ilaç aldımNeyse ödemdir sanırim yediklerinden kaynaklı
Canın saolsun kaptanım önceden sana demiştim ya sabah kalkınca tartildigimla saat 11 gibi tartildigim bir olmuyo ödemli oluyorum diye sabah uyanır uyanmaz tartıldım mecbur kaldımGecmisi okumuş oman Allahim dedikodunu yapıyordum
Güünnoooo
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın
Evet seviyor gezmeyi ama pazarda ne işi var zaten evinin orada tam 3 tane ayrı ayrı pazar kuruluyor.Öyle deme Mis ya gezmeyi seviyordur icinden öyle geliyordur.
Günaydın canımGünaydın herkese
+100 çıktım
ay bu mesaja geçmiş olsun diyecektimKaptanım kusura bakma valla resim atmayı unuttum sabah oğlanı okula kayıt için götürdüm kayıtları yarına almışlar geceden beri yeni yaptirdigim kaplamam agriyo olecem unuturum diye sabah erkenden tartıldım ilaç içmem gerekiyodu beklemeden azcik peynir falan attım ağzıma WC ye falan da çıkamadım artidayim