- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.541
Bilmem neden kiHiç inandırıcı gelmedi neden bilmiyorum
Yedigin şeyden şişmesin
Bir daha mı gelecez dunyaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem neden kiHiç inandırıcı gelmedi neden bilmiyorum
Yedigin şeyden şişmesin
Bır çakarım sanaBilmem neden ki
Mezun olmadım canım ya ara verdim biraz diyet değilde korumaya geçtim dikkat ediyorum bir süre böyle devam edecem belli bir süreden sonra insan bunalıyor ya senin oğlun nasıl oldu iyimiKız mezun mu oldun sende
Yesek şişiyoz yemesek şişiyoz napcazYedigin şeyden şişmesin
Bır çakarım sana
Heee olmuş onunda haberi yok
Ama bak kilo vermek daha zevkli değil miBilmem neden ki
Ama bak kilo vermek daha zevkli değil mi
Kaptanım kusura bakma valla resim atmayı unuttum sabah oğlanı okula kayıt için götürdüm kayıtları yarına almışlar geceden beri yeni yaptirdigim kaplamam agriyo olecem unuturum diye sabah erkenden tartıldım ilaç içmem gerekiyodu beklemeden azcik peynir falan attım ağzıma WC ye falan da çıkamadım artidayim
Saka da mı yapmayalımBır çakarım sana
Evet canım tabii öyleAma bak kilo vermek daha zevkli değil mi
Geçmiş olsun canım 700 artı çok degilmiKaptanım kusura bakma valla resim atmayı unuttum sabah oğlanı okula kayıt için götürdüm kayıtları yarına almışlar geceden beri yeni yaptirdigim kaplamam agriyo olecem unuturum diye sabah erkenden tartıldım ilaç içmem gerekiyodu beklemeden azcik peynir falan attım ağzıma WC ye falan da çıkamadım artidayim
Geçmiş olsun canımKaptanım kusura bakma valla resim atmayı unuttum sabah oğlanı okula kayıt için götürdüm kayıtları yarına almışlar geceden beri yeni yaptirdigim kaplamam agriyo olecem unuturum diye sabah erkenden tartıldım ilaç içmem gerekiyodu beklemeden azcik peynir falan attım ağzıma WC ye falan da çıkamadım artidayim
eline emeğine sağlık kaptancıgım ben bu cuma tartılamayacagım yeğenimin düğünü var perşembe den ankaraya gideceğiz pazartesi döneceğiz otelde kalacagız kız tarafının kalacak yeri yokmuş o yüzden çarşambadan pazartesiye kadar izin isteyceğim şimdiden kusura bakmayın
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.r.b P.r.b @Aysegul006 G gunesli gunler @Aamine @BitterCikilata @Noisy Girl @zms rainbow Pandora27 M Mavi Menekse @vienna @tulay283300 A aazra @badem000 @Ebru kilinc
Sende mi pesBilmem neden ki
Sen miydin bebeler için zayıflamak isteyen? hadi bakalım hedefi hatırlaSaka da mı yapmayalım
Evet canım tabii öyle
Tamam canim iyi eğlenceler simdideneline emeğine sağlık kaptancıgım ben bu cuma tartılamayacagım yeğenimin düğünü var perşembe den ankaraya gideceğiz pazartesi döneceğiz otelde kalacagız kız tarafının kalacak yeri yokmuş o yüzden çarşambadan pazartesiye kadar izin isteyceğim şimdiden kusura bakmayın
Yakinda listede kimse kalmicak bende liste tutmucamSende mi pes
Kimler geldi kimler geçti kız giden gelir geri gider gelir bu düzen böyle bacumYakinda listede kimse kalmicak bende liste tutmucam
Kimleri tanıdik dediğin gibi gittiler geldiler biz gittikKimler geldi kimler geçti kız giden gelir geri gider gelir bu düzen böyle bacum
tesekkür edeim inşalalh çok artı olmadan dönmek dileğiyle diyelimTamam canim iyi eğlenceler simdiden
Gecmiş olsun canım yaptırdıgın yeri git yuksekliğini falan ayarlayamadılarsa o yaparKaptanım kusura bakma valla resim atmayı unuttum sabah oğlanı okula kayıt için götürdüm kayıtları yarına almışlar geceden beri yeni yaptirdigim kaplamam agriyo olecem unuturum diye sabah erkenden tartıldım ilaç içmem gerekiyodu beklemeden azcik peynir falan attım ağzıma WC ye falan da çıkamadım artidayim
Hayır ya ne pesi devam yola arada yiyorum pis bogazSende mi pes
Bebeler hic hatırlamıyorumSen miydin bebeler için zayıflamak isteyen? hadi bakalım hedefi hatırla
Pandora mıydı o yoksamGecmiş olsun canım yaptırdıgın yeri git yuksekliğini falan ayarlayamadılarsa o yapar
Hayır ya ne pesi devam yola arada yiyorum pis bogaz
Bebeler hic hatırlamıyorum