- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.241
Helal olsun abla iyi geceler ben biden in konuşmasını bekliyordum ki aciklama yapiyorHakkinizi helal edin gozlerim kapaniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun abla iyi geceler ben biden in konuşmasını bekliyordum ki aciklama yapiyorHakkinizi helal edin gozlerim kapaniyor
Ben tost tarzı yaptım güzel oluyor ıspanak aldım yine yapcamBen ıspanaklıyi favorilere ekledim yapicam
Ben görmedim bi da beni de etiketle bebişYeşil krep
Çikolata kahvesi
Ah ah ben bilmem mi :
Ok tatlım ben de öptümYarın egzantrik bir tarif bulurum öptüm hepinizi
Ben görmedim bi da beni de etiketle bebiş
GÜNÜN SAĞLIKLI TARİFİ
ISPANAKLI KREP
Bir Su Bardağı Ispanak
1 Yemek Kaşığı Susam
2 Yumurta
1 Çimdik Tuz
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
En küçük gözde en kısık ateşte çok az yağladığımız tavada kapak kapatarak arkalı önlü pişiriyoruz.
afiyet olsun kızlar
Ne açıklaması yapıyor TV'ye bakmadim bugun hiçHelal olsun abla iyi geceler ben biden in konuşmasını bekliyordum ki aciklama yapiyor
Kuzu 3. Dünya savaşı çıkacak ellaaammm valla dünden beri ortalık kızışıkNe açıklaması yapıyor TV'ye bakmadim bugun hiç
Niye agliyoz ben inadına gülerimHem yeriz hem ağlarız
Dün bakmıştım bugün bakmadım çocuklardan fırsat olmuyor NetflixcilerKuzu 3. Dünya savaşı çıkacak ellaaammm valla dünden beri ortalık kızışık
Ruslar strese soktu beni baska salata yap ben makedon göçmeniyim oralardan birseyler bul kuzuSağlıklı Rus salatası yaparız
Gündem menüsü
Doğalgaz da beni ağlatır o zaman kız sadece ben yerken kaloriferime sarılacağımNiye agliyoz ben inadına gülerim
Tamam kuzumRuslar strese soktu beni baska salata yap ben makedon göçmeniyim oralardan birseyler bul kuzu
He bize 560 gelmiş ben daha fazla bekliyordum arada kökledik çünküDoğalgaz da beni ağlatır o zaman kız sadece ben yerken kaloriferime sarılacağım
Allah seni ne etmeye deli manyakDoğalgaz da beni ağlatır o zaman kız sadece ben yerken kaloriferime sarılacağım