- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.241
Helal olsun abla iyi geceler ben biden in konuşmasını bekliyordum ki aciklama yapiyorHakkinizi helal edin gozlerim kapaniyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun abla iyi geceler ben biden in konuşmasını bekliyordum ki aciklama yapiyorHakkinizi helal edin gozlerim kapaniyor![]()
Ben tost tarzı yaptım güzel oluyor ıspanak aldım yine yapcamBen ıspanaklıyi favorilere ekledim yapicam![]()
Ben görmedim bi da beni de etiketle bebişYeşil krep
Çikolata kahvesi
![]()
Ah ah ben bilmem mi :
Ok tatlım ben de öptümYarın egzantrik bir tarif bulurumöptüm hepinizi
![]()
Ben görmedim bi da beni de etiketle bebiş![]()
GÜNÜN SAĞLIKLI TARİFİ
ISPANAKLI KREP
Bir Su Bardağı Ispanak
1 Yemek Kaşığı Susam
2 Yumurta
1 Çimdik Tuz
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
En küçük gözde en kısık ateşte çok az yağladığımız tavada kapak kapatarak arkalı önlü pişiriyoruz.
afiyet olsun kızlar![]()
Ne açıklaması yapıyorHelal olsun abla iyi geceler ben biden in konuşmasını bekliyordum ki aciklama yapiyor![]()
Kuzu 3. Dünya savaşı çıkacak ellaaammm valla dünden beri ortalık kızışıkNe açıklaması yapıyorTV'ye bakmadim bugun hiç
![]()
Dün bakmıştım bugün bakmadım çocuklardan fırsat olmuyor NetflixcilerKuzu 3. Dünya savaşı çıkacak ellaaammm valla dünden beri ortalık kızışık![]()
Ruslar strese soktu beni baska salata yap ben makedon göçmeniyim oralardan birseyler bul kuzuSağlıklı Rus salatası yaparız
Gündem menüsü![]()
Doğalgaz da beni ağlatır o zaman kız sadece ben yerken kaloriferime sarılacağımNiye agliyozben inadına gülerim
![]()
Tamam kuzumRuslar strese soktu beni baska salata yap ben makedon göçmeniyim oralardan birseyler bul kuzu![]()
He bize 560 gelmiş ben daha fazla bekliyordum arada kökledik çünküDoğalgaz da beni ağlatır o zaman kız sadece ben yerken kaloriferime sarılacağım![]()
Allah seni ne etmeye deli manyakDoğalgaz da beni ağlatır o zaman kız sadece ben yerken kaloriferime sarılacağım![]()