- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımsumIyi geceler ikizimsuyum
Tamam o zaman iyi geceler ablacımİnşallah kızlar hiç iyi gitmiyoruz sonumuz hayır olsun
Rica ederim canım
İyi geceler de
İyi geceler canımIyi geceler kuzular Allah rahatlık versin hepimize
Ohh mis gibi oldu Elem tere fiş kem gözlere şiş temizlendi sayfamız
İyi geceler canımİyi geceler bebeklerim
İyi geceler canım yemeklerini bir kaç günluk olarak mi yapıyorsun acaba ? Sebzeleri dönüşümlü yerim dediğin için soruyorum.İyi geceler bebeklerim
Aynen fena da gribim daha katlanacak camasir var, aksam disari cikmistim anca eve girebildim. Yalniz aramizda 2 saat var suan saat 22.03 burada .suspushanimcim kuzum nasılsın sende benim gibi ancak vakit buldun girmeye sanırım
Çok geçmiş olsun canım.sen yurtdışında mısın bende kpss çalışıyorum bazen çocuğu uyut biraz konulara bak saat 1 oluyor çocukla çalışmak zor .Aynen fena da gribim daha katlanacak camasir var, aksam disari cikmistim anca eve girebildim. Yalniz aramizda 2 saat var suan saat 22.03 burada .
Sana ne oldu kızÖpüyorum güzel kalplerinizden
Kalp kalp
İyi geceler tatlım
Dediydim canimHaydaaaaa simdi sende ne var canim
Evet , Allah kolaylik versin sizlere.Çok geçmiş olsun canım.sen yurtdışında mısın bende kpss çalışıyorum bazen çocuğu uyut biraz konulara bak saat 1 oluyor çocukla çalışmak zor .
Kolay gelsin sana o zaman
Ne yapiyon ortimDediydim canim
Menuyu yarin yaziyim bugun bisey yemedim zaten ortim uyuyup biraz toparlanmak istiyorum iyi geceler oetimNe yapiyon ortim