- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.201
Mesajlari sessize alıyorum telefon sesi yuksek aslinda amaAbla top patlasa uyanmiyon bak arar taciz ederiz seni![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlari sessize alıyorum telefon sesi yuksek aslinda amaAbla top patlasa uyanmiyon bak arar taciz ederiz seni![]()
Abla top patlasa uyanmiyon bak arar taciz ederiz seni![]()
Sen spor yapma kuzu ölü gibi uyuyonPireler fazla hoplamislar yorulmusum ondan![]()
Kız merak ettim cidden noldu öyle birdenHe bekle sen gelir yarın![]()
Burda artık biseyleri çozmek cok zor canimKız merak ettim cidden noldu öyle birden![]()
Öyle abla sözüm meclisten dışarı (happy seni kastetmiyorum kuzu) yani aylarca sevmiyorum deyipte birden sevenler aşka gelenleri gördükçe kusmam geliyBurda artık biseyleri çozmek cok zor canim
Öyle abla sözüm meclisten dışarı (happy seni kastetmiyorum kuzu) yani aylarca sevmiyorum deyipte birden sevenler aşka gelenleri gördükçe kusmam geliy![]()
Hosgeldin canim tekrardan tabiki katilabilirsinMerhaba kızlar 83 kiloyla ben de katılmak istiyorum![]()
Kendine gel sen @Li_zigi ziyagilsin sayfaya kusmaÖyle abla sözüm meclisten dışarı (happy seni kastetmiyorum kuzu) yani aylarca sevmiyorum deyipte birden sevenler aşka gelenleri gördükçe kusmam geliy![]()
Hoşbuldum canımHosgeldin canim tekrardan tabiki katilabilirsin![]()
Elemterefis kem gözlere şişEki Görüntüle 3011762
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar 83 kiloyla ben de katılmak istiyorum![]()
Yarin listeye eklerim canim hedefini söylermisinHoşbuldum canım![]()
Hoşbuldum canım neler yapmam gerekiyor acaba
Hoşgeldin canım![]()
Ben geldim de Allah gelemeyenlere akıl fikir versin
Hoş geldin canımMerhaba kızlar 83 kiloyla ben de katılmak istiyorum![]()