- 17 Ağustos 2019
- 7.497
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.221
Canım ilk hedefim 70 olsun 55 60 düşmek istiyorumYarin listeye eklerim canim hedefini söylermisin
Menü paylasicaksin degilmi spor bilmiyorum yapiyomusun yada yürüyormusun![]()
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk hedefim 70 olsun 55 60 düşmek istiyorumYarin listeye eklerim canim hedefini söylermisin
Menü paylasicaksin degilmi spor bilmiyorum yapiyomusun yada yürüyormusun![]()
Geçen günde yazmıştım canımHoş geldin canımseni biryerlerden hatırlıyorum sankim
![]()
He tamm canım başlangıcın hayırlı olsunGeçen günde yazmıştım canım
Tamam canim ekliyorumCanım ilk hedefim 70 olsun 55 60 düşmek istiyorummenü paylaşırım. Spor da yapmak çok istiyorum ama bel fıtığı sorunum var yine de gün içinde squat falan yaparım biraz koşu bandına çıkarım dışarı çıkmasam da
İnşAllah başarabilirimTamam canim ekliyorum
Kendini zorlamadan hafif biseyler yap lutfen aman,hareket olsun sana yeter bende dışarı çıkamıyor evde yapıyorum![]()
Tabiki basarırsinİnşAllah başarabilirimsen neler yapıyosun evde
Kuzu sadece menü paylaş spor yapıyorsan ya da yürüyüş beni etiket yap liste var Perşembe yenilenecekHoşbuldum canım neler yapmam gerekiyor acaba
Yok bence onlar beyin göçü yaşıyorBen geldim de Allah gelemeyenlere akıl fikir versinkusmam kusmam temiz sayfamız mis gibi çiçek gibi
![]()
Yapmıyorsunuz kuzu
Elemterefis kem gözlere şişEki Görüntüle 3011762
Hosgeldin aramıza tatlımMerhaba kızlar 83 kiloyla ben de katılmak istiyorum![]()
Annnnnnnoooooooooommmmmmm kkkkkkkııııiiıiiieeeeeezzzzzz ne ara verdin ben görmedim kine yaYapmıyorsunuz kuzu
Hosgeldin aramıza tatlım![]()
Bence meraktan catladin onun için geldinBende gittim
Birikmesin diye geldim![]()
Yeşil krepAnnnnnnnoooooooooommmmmmm kkkkkkkııııiiıiiieeeeeezzzzzz ne ara verdin ben görmedim kine ya![]()
Ben ıspanaklıyi favorilere ekledim yapicamAnnnnnnnoooooooooommmmmmm kkkkkkkııııiiıiiieeeeeezzzzzz ne ara verdin ben görmedim kine ya![]()
Bugün vermedi kiAnnnnnnnoooooooooommmmmmm kkkkkkkııııiiıiiieeeeeezzzzzz ne ara verdin ben görmedim kine ya![]()