- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.301
Ay susun konuştukca batıyoruz diyet günlüğü değilmi burasıYok o baklava yedi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay susun konuştukca batıyoruz diyet günlüğü değilmi burasıYok o baklava yedi ya
Dun biz uzak bir hastahaneye kizin disini cektrmeye ve beňim diş sorunu iciň gittik ,. Benim 20 lik disim cikiyor ama hastahanede rontgen yokmus oradan başka hastahaneye gittik yuruyerek film çekildi 2 gun sonra e nabiza duser dediler neyse evin yolunu tuttuk yolda yagmur bastrdi saklanacak sadece agaclar vardi i riski de alamayip sırılsıklam olduk . . Eve geldik yemek cay o bu derken buraya girdim ama.yorgunluktan küt uyuduk kaldik(P.tesi tekrar uzak hastahaneye hitmemiz lazim cocuklarla cok.žor oluyor )zms rainbow dün menü paylasmadin sabah tartini paylastin birdaha ugramadin.
İvitFazla hareket etmiş herhalde.
Ay kahkaha attım yolun ortasında Allah belanıAy susun konuştukca batıyoruz diyet günlüğü değilmi burası
Künefe yiyen bayannnnn
Künefeci geldiii hanııımmmmmm
Eki Görüntüle 3085394
Nasıl gelme dedin lenAa iyi ozaman iyi yarin bana gelcekti gelme dedim huhahaha
Amin Sağol canım benimYaa tatlı bıdık Rabbım nazarlardan korusun seni
Eferim
Kız ben naptım yiyene söylenAy kahkaha attım yolun ortasında Allah belanı
Yem atdım birazdan çıkar ortayaÇIK ORTAYA ÇABUK
Amin canım benim inşallah bir daha yaşamayızSen attın canım bir geldin pir geldin
Ooyy maşallah paşaya Rabb'im bir daha yaşatmasın o günü
Hoş geldin aramıza canım
Gecmis olsun canim anladim Allah kolaylık versinDun biz uzak bir hastahaneye kizin disini cektrmeye ve beňim diş sorunu iciň gittik ,. Benim 20 lik disim cikiyor ama hastahanede rontgen yokmus oradan başka hastahaneye gittik yuruyerek film çekildi 2 gun sonra e nabiza duser dediler neyse evin yolunu tuttuk yolda yagmur bastrdi saklanacak sadece agaclar vardi i riski de alamayip sırılsıklam olduk . . Eve geldik yemek cay o bu derken buraya girdim ama.yorgunluktan küt uyuduk kaldik(P.tesi tekrar uzak hastahaneye hitmemiz lazim cocuklarla cok.žor oluyor )
E bugün de karne gunu sabhtan gittik karne alincaya kadr okuldaydik ,eve geldik.karne hediyesi icin tekrar yollâra düştuk alisveris merkezinde oyun yerine soktum kacamaklarim cok oldu ve eve geldik ve simdi ki uğraşım babalar günü icin guzel bir sofra kurmak ,hediye almadik , sadcee telafi icin yogurt yemeyi duusnuyorum ins,basarili olurum
Kimse hemen atlar kesin
Dayanamaz gördüyse bıde fotoyuEferim
Kız ben naptım yiyene söylen
Yem atdım birazdan çıkar ortaya
Yarin işim var aksamada dugune gitcez dedim evde olmucam dedim pazar gel dedimNasıl gelme dedin len
Yavv pasama bak yaa
Cok sukur beni unutmus Aallleehhnmm
Vala bayaaaa olduu ondan sonra 1500 gram verdim
Güzelce demişYarin işim var aksamada dugune gitcez dedim evde olmucam dedim pazar gel dedim
He iyi bakalım bizde kısmetse pazar dufune gitcezYarin işim var aksamada dugune gitcez dedim evde olmucam dedim pazar gel dedim
Usturplu tripsizGüzelce demiş