- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.601
Zaten başım ağrıyor bide onu anlamaya çalıştımVlla bnde anlamadım uç defa okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten başım ağrıyor bide onu anlamaya çalıştımVlla bnde anlamadım uç defa okudum
Yaaaa bizim düğünler hemen baslamiyor gelin hemen çıkmıyor hersey hazir olcakBişey anladıysam arap olayım bende mi sorun var
Akşam 9 da mı çıkıyor gelin hanımYaaaa bizim düğünler hemen baslamiyor gelin hemen çıkmıyor hersey hazir olcak
Kınaya nıye gıtmedın abla haaa daha hazır degılmıYaaaa bizim düğünler hemen baslamiyor gelin hemen çıkmıyor hersey hazir olcak
Süper inşallah güzel sonuç olurÖdem atmaya yardimci,ananastan elde ediliyormus
Iste sorun orda 9da bile cikmiyorlar havai fisekleri bekliyolar patlatsinlarAkşam 9 da mı çıkıyor gelin hanım
Insallah canimSüper inşallah güzel sonuç olur
Yürüyüş mesafesi 5dk ben ama kalkip giyinmedim bileKınaya nıye gıtmedın abla haaa daha hazır degılmı
Ee deliler mi ne, ne anladım ben bu işten düğün biter hanımlar çıkana kadarIste sorun orda 9da bile cikmiyorlar havai fisekleri bekliyolar patlatsinlar
Dedimya prenses bunlarEe deliler mi ne, ne anladım ben bu işten düğün biter hanımlar çıkana kadar
Günün solisti sensin gelin de kimmiş kendini ne sanıyorYürüyüş mesafesi 5dk ben ama kalkip giyinmedim bile
Dime amannn gec gideyim bendeGünün solisti sensin gelin de kimmiş kendini ne sanıyor
Kalsın öyle prenseslik düğünümü içerde kös kös oturup olmasını bekliceksem direk giderim kocaya daha iyiDedimya prenses bunlar
Havai fişek sesi duydun mu hit yavaştanDime amannn gec gideyim bende
Gelinin çıkışına git yeterDime amannn gec gideyim bende
Millet kendini ağırdan satıyor sen hoop koşKalsın öyle prenseslik düğünümü içerde kös kös oturup olmasını bekliceksem direk giderim kocaya daha iyi
Heee şaskinMillet kendini ağırdan satıyor sen hoop koş
Ben sabirsizim eşim hep derMillet kendini ağırdan satıyor sen hoop koş
Iyi bari Azerbaycandaki gibi olmamışBenim düğünüm 3 gün oldu