- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.581
Nasıl olmuş yaAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl olmuş yaAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Dizlerimiz önemli bizim icin evde ufak ufak mekik squat plank yapabilirsin,leslie,hit hafif cardio yapabilirsin,ama ip atlama,koşu şuanda degilTamam kaptanım kilolar ağırlık yapıyor zaten koşmak için henüz erken sanırım akşamları baya ter attıracak kadar hızlı yürüyorum
SormaNasıl olmuş ya
Ayy evet leslie de iyi fikir unutmuşum ben onu. Teşekkür ederimDizlerimiz önemli bizim icin evde ufak ufak mekik squat plank yapabilirsin,leslie,hit hafif cardio yapabilirsin,ama ip atlama,koşu şuanda degil
Cikabilirsen yüruyüş tembolu,vitrine bakar gibi degil
Rica ederimAyy evet leslie de iyi fikir unutmuşum ben onu. Teşekkür ederim
He ya mahvoldu çocuğum zaten kilosu geriden geliyodu 2 ay iyice gerilediYaa sanırım henüz ife hazır değilim zaten, bir de durumlar müsait değil. Evde olsam olurdu da...
Ayy teşekkür ederim
İşte bunu dediğim gibi annemlerle birlikte olduğum için şimdilik askıya aldım da bakalım inşallah eve dönünce
Dişleri acıyordur kıyamam ya
Oooo süpersin kaptanım ceza gelmesi güzel oldu kırbaç da var mi1haftanın daha sonuna geldik
Yarın saat 12.00 kadar,wc sonrası iç çamaşırınızla tartı fotoğraflı olarak bildirim yapmanızı rica ediyorum. Cuma ödül hakkını abartmadan yapabilirsiniz,bu cumadan sonra her kacamağa enaz 5bin adim ceza gelicek
Herkese bol eksiler
@MissHayaLet
@Elisa83
C _CikiLeta
@Elif2441
@Tweety Bird
B BitterCikilata
Aamine
@badem000
@karamel Latte
@aazra
@vienna
@tulay283300
Pandora27
G gunesli gunler
A Aysegul006
@zms rainbow
@Nurayceco
Var var istiyonmuOooo süpersin kaptanım ceza gelmesi güzel oldu kırbaç da var mi
Canım kilon kaç bilmiyorum ama ben 77 .3 kiloydum 2 gün önce bende 5.5 hız yapıyorum koşu bandında 40’dakikaKoşu bandı benim gibi aşırı kilolulara olmaz de mi ya koşmak dizlere zarar diye okudum aşırı kilolularda? Bilginiz var mı?
O ne işe yarıyormuşBromelain kapsul aldim bugün bakalim bende de işe yaricakmi
Ne için bu kapsülBromelain kapsul aldim bugün bakalim bende de işe yaricakmi
O ne işe yarıyormuş
Ödem atmaya yardimci,ananastan elde ediliyormusNe için bu kapsül
Kinaya niye gitmediniz kızKina var bugün esimin dayisinin kızı bizim evden yukar mahalleden ses geliyor millet oynuyor
Dügunde cumartesi hicte niyetim yok ,ama mecbur gitcez sanki
Hada 9bucukta baslar köy dügunü bu prensesler zor çıkıyorKinaya niye gitmediniz kız
Ablam geçmiş olsun tühh ya kuzuma nasıl düşmüşAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Bişey anladıysam arap olayım bende mi sorun varHada 9bucukta baslar köy dügunü bu prensesler zor çıkıyor
Vlla bnde anlamadım uç defa okudumBişey anladıysam arap olayım bende mi sorun var
Sagol canimAblam geçmiş olsun tühh ya kuzuma nasıl düşmüş