- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.221
Simdi geldim yürüyüsten duş aldimBugün cumaHerkes yemeye mi gitti
Nerde dedinO da muhtemel belki de ödüllerini kullanmaya gittiler
Amaann bir hastalık hakkında birine cevap yazdıydım öteki de gelmiş öyle demeyin demiş herseyi kendileri biliyor
Aman gitme şu bdv ye bir gün sende mapusa düşecenO da muhtemel belki de ödüllerini kullanmaya gittiler
Amaann bir hastalık hakkında birine cevap yazdıydım öteki de gelmiş öyle demeyin demiş herseyi kendileri biliyor
Hoşgeldin kaptanellamSimdi geldim yürüyüsten duş aldim
Afiyet olsun canımKahvaltı
Yulaf süt ile
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
Salatalık/domates
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü/ bulgur pilavi/salata
Hosbuldum canimHoşgeldin kaptanellam
Nerde dedin
Ben kimseyle dalasa girmem ki mevzu uzarsa cıkarım konuyu takipten tamamdırAman gitme şu bdv ye bir gün sende mapusa düşecen
Ne zamandır yoktum buralarda da bugun dinlenme günüm bir göz atayim dedim hemen bi vukuat
Ooo kırma zeytin goruyorum.ben de cok severim.afiyet olsun canım .
Allah sifalar versin.Sağol canımmide ameliyatı oldu bide diyabet hastası şeker damarını aldılar ilaç kullanmasına gerek kalmayacakmis
Amin inşallah sağol canım
Bazen cok sinir oluyorum illa biri dedigime karsı cıkacak
Aman bosver ağzi olan konusuyor.O da muhtemel belki de ödüllerini kullanmaya gittiler
Taniyorum o dedigin kisiyiNe zamandır yoktum buralarda da bugun dinlenme günüm bir göz atayim dedim hemen bi vukuat
Amin inşallah canımOoo kırma zeytin goruyorum.ben de cok severim.afiyet olsun canım .
Allah sifalar versin.
Aman bosver ağzi olan konusuyor.
Varmi canim haberAmin inşallah canım
Annemle konuştum abla akşam üstü işte o da dedi yoğun bakımda kalcak yarına kadarVarmi canim haber
Anladim canim yarina bakalım iyi haberlerini alirizAnnemle konuştum abla akşam üstü işte o da dedi yoğun bakımda kalcak yarına kadar
Ne güzel demişssinOoo kırma zeytin goruyorum.ben de cok severim.afiyet olsun canım .
Allah sifalar versin.
KimmişTaniyorum o dedigin kisiyi
Sağol canım zeytin adanadan geliyo el yapımıOoo kırma zeytin goruyorum.ben de cok severim.afiyet olsun canım .
Allah sifalar versin.
Bizimki ayak yapımımi yaniSağol canım zeytin adanadan geliyo el yapımı