Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende degilim napalim ağlayalimmi
Valla çabaliyorum 1aydir tartiya binmedim,moralim bozulmasin diye 3haftadir yüruyüse gidiyorum
Senin rahatsızlığın var abla bana ne oluyor hem incecik güzel olmak istiyorum hemde yapamıyorum kendimi çok motive ediyorum tamam bu sefer olcak diyorum bı yerden patlak veriyor

Senin rahatsızlığın var abla bana ne oluyor hem incecik güzel olmak istiyorum hemde yapamıyorum kendimi çok motive ediyorum tamam bu sefer olcak diyorum bı yerden patlak veriyor
Ben kafadanda rahatsızim
Sen yaparsın biliyorsun aslında bazı seyleri kafana takiyosun duygusala bağlıyosun ,buda normal hepimizde var insanız sonucta

Kendimi biliyorum kız versem hemen belli oluyor önceleri haftada en az 1 kilo giderdi kesin
Ama su an kilo verimin durabilir herkesin böyledir belirli bir kilo verdikten sonra vucut durur. Stres yapınca da verilmiyor bu kilo denen illet rahat olunca daha cabuk gidiyor

Herkes arada bı böyle oluyor kuzum merak etme düzelir bnm tam bır ay sürdü
İnşallah düzelir de sapıttım iyice
Ben kafadanda rahatsızim
Sen yaparsın biliyorsun aslında bazı seyleri kafana takiyosun duygusala bağlıyosun ,buda normal hepimizde var insanız sonucta
Aynen öyle abla hep bişey çıkıyor canım sıkılıyor stresten yiyorum
Ama su an kilo verimin durabilir herkesin böyledir belirli bir kilo verdikten sonra vucut durur. Stres yapınca da verilmiyor bu kilo denen illet rahat olunca daha cabuk gidiyor
Kilo verimi durmadı canım ağzım durmuyor yoksa ağzım dursa çok güzel kilo veriyorum
Hayırlı iyi haberler inşallah canim
Amin inşallah sağol canım

Sıkma canını yaparsın yine kafanı toplamaya ihtiyacın vardır belkide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…