- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.121
Tartıldıgında 65kılı cıkarsan hadısevınınmıBende degilim napalim ağlayalimmi
Valla çabaliyorum 1aydir tartiya binmedim,moralim bozulmasin diye 3haftadir yüruyüse gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartıldıgında 65kılı cıkarsan hadısevınınmıBende degilim napalim ağlayalimmi
Valla çabaliyorum 1aydir tartiya binmedim,moralim bozulmasin diye 3haftadir yüruyüse gidiyorum
Yok ya okadar olamazTartıldıgında 65kılı cıkarsan hadısevınınmı
Nerden biliyorsun kız önyargılı olmaTahmin etmiyorum ya eskisi gibi değilim
Belkıde olarYok ya okadar olamaz
Senin rahatsızlığın var abla bana ne oluyor hem incecik güzel olmak istiyorum hemde yapamıyorum kendimi çok motive ediyorum tamam bu sefer olcak diyorum bı yerden patlak veriyorBende degilim napalim ağlayalimmi
Kendimi biliyorum kız versem hemen belli oluyor önceleri haftada en az 1 kilo giderdi kesinNerden biliyorsun kız önyargılı olma
Herkes arada bı böyle oluyor kuzum merak etme düzelir bnm tam bır ay sürdüKendimi biliyorum kız versem hemen belli oluyor önceleri haftada en az 1 kilo giderdi kesin
Ben kafadanda rahatsızimSenin rahatsızlığın var abla bana ne oluyor hem incecik güzel olmak istiyorum hemde yapamıyorum kendimi çok motive ediyorum tamam bu sefer olcak diyorum bı yerden patlak veriyor
Benimki 23Ölcüm tarihi gelen kizlar takip ediyormusunuz
Ama su an kilo verimin durabilir herkesin böyledir belirli bir kilo verdikten sonra vucut durur. Stres yapınca da verilmiyor bu kilo denen illet rahat olunca daha cabuk gidiyorKendimi biliyorum kız versem hemen belli oluyor önceleri haftada en az 1 kilo giderdi kesin
18 HaziranÖlcüm tarihi gelen kizlar takip ediyormusunuz
Benimde beynim gecti simdi kafami hoplatamamBugun tartının şeyıne sabah spor yapmadım sımdıde kalkamıyom
Bn sadece pazar gunlerı yapmayacam gerı hergun yapmak zorundayımBenimde beynim gecti simdi kafami hoplatamam
Hayırlı iyi haberler inşallah canimameliyata almışlar cumadan sonra abla daha haberim yok
Teşekkür ederiz
İnşallah düzelir de sapıttım iyiceHerkes arada bı böyle oluyor kuzum merak etme düzelir bnm tam bır ay sürdü
Aynen öyle abla hep bişey çıkıyor canım sıkılıyor stresten yiyorumBen kafadanda rahatsızim
Sen yaparsın biliyorsun aslında bazı seyleri kafana takiyosun duygusala bağlıyosun ,buda normal hepimizde var insanız sonucta
Kilo verimi durmadı canım ağzım durmuyor yoksa ağzım dursa çok güzel kilo veriyorumAma su an kilo verimin durabilir herkesin böyledir belirli bir kilo verdikten sonra vucut durur. Stres yapınca da verilmiyor bu kilo denen illet rahat olunca daha cabuk gidiyor
Amin inşallah sağol canımHayırlı iyi haberler inşallah canim
Sıkma canını yaparsın yine kafanı toplamaya ihtiyacın vardır belkideİnşallah düzelir de sapıttım iyice
Aynen öyle abla hep bişey çıkıyor canım sıkılıyor stresten yiyorum
Kilo verimi durmadı canım ağzım durmuyor yoksa ağzım dursa çok güzel kilo veriyorum
Amin inşallah sağol canım