- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.081
Süpermiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpermiş ya
Buda cikoSüpermiş ya
69 kilom değil canım sayfa 69.000 k oldu
Bu da sana gelsin
Ayağımda sallarken oynarken uyurken yazıyorumEki Görüntüle 3081798 hadi kızlar gelin kahve içelim yanlız her kahve yapisimda oğlum uyanıyor suan uyanacak stresinden kahvemi icemiyorum
Bişey sorucam yaaa siz nasıl bu kadar aktif yazabiliyorsunuz kuzular bende mi Problem var maşallah sayfalar akıp gidiyor artık neresinden yakalarsam diyorum
Tesekkurler
Baktim tamam ok
Afiyet olsun canım
Tahmin edinNe yedin
Ben burda cok seviyorum diye dedimNe yedin
Düşmüş yüzde
Gülücük olan yerden atıyolar hemde gif atıyolar canımBide benim emojiler niye Robot gibi sabit sizinkiler niye oynak bende onlardan istiyorum telin kendi klavyesinden yazıyorum ben
He yanlış hesap oluncaTesekkurler
Tahmin edin
Ben burda cok seviyorum diye dedim
Düşmüş yüzde
TühHe yanlış hesap olunca
Ciks yapamadım ben bilgisayardan olsa yapıyorum da telde bulamadımGülücük olan yerden atıyolar hemde gif atıyolar canım
Ciks yapamadım ben bilgisayardan olsa yapıyorum da telde bulamadım
İyi, sen?Nasılsın
Ayyy seni kötü anneeeeeeenerde kaldı kaliteli zaman şaka şakaAyağımda sallarken oynarken uyurken yazıyorum
Robot gibi Allah seni yaBide benim emojiler niye Robot gibi sabit sizinkiler niye oynak bende onlardan istiyorum telin kendi klavyesinden yazıyorum ben
buldum uc noktanın icindeymis ya bunlar
Bebe mi bnm de elimden almaya çalışıyorAyyy seni kötü anneeeeeeenerde kaldı kaliteli zaman şaka şaka
Yok yaww o zaman da telefonu istiyor maymun gözünü açtı