- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.941
Kız bn evde de onları çıkarıyorumaynen tanita makinalardada çorap saat onları çıkartırıyorlar
Artık sadece böyle tartılıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bn evde de onları çıkarıyorumaynen tanita makinalardada çorap saat onları çıkartırıyorlar
Nasil yani tam olarak?Yiyin diyoruz size ama dinleyen yok
Valla bana cok iyi geliyor.Bu hafta girsemmi bilmiyom canım ya Kiloda veremedim belki hırslarını
Aliskanlik yapiyorKız bn evde de onları çıkarıyorum
Artık sadece böyle tartılıyom
Gidimde eksi gelenleri listeye yazayim artıları çöpe atayim
Bence deBari gece gelse yapıp yatsak hafif yatarız
Canım kizlarin menülerinde çoğu zaman birşey yok dengeli beslenmek gerekiyor bu sefer vücut kendini korumaya alıyor kilo vermek zorlaşıyor.Nasil yani tam olarak?
Valla bana cok iyi geliyor.
Kendimle fazla yuz goz oldum utanma kalmadi.
Boyle kizlara ayip olacak be ya deyip frene basiyorum biraz.
Evet diyetisyenlerde çıkartılıyor Haftaya çıkarıyım bari parmaklar çirkin durmasın utanırımBiz diyoz olmasın çorap giymiş tartılırken çorapları çıkar
Diyetisyende de hep çorapsız tartarlar
Parmaklarini merakla bekliyor olacağimEvet diyetisyenlerde çıkartılıyor Haftaya çıkarıyım bari parmaklar çirkin durmasın utanırım
Ya bende bu hafta yarışmada değilim diye dikkat etmedim sen kaç verdin bakmadım canımValla bana cok iyi geliyor.
Kendimle fazla yuz goz oldum utanma kalmadi.
Boyle kizlara ayip olacak be ya deyip frene basiyorum biraz.
Sabitlenmiyormu canim seninkiEvet diyetisyenlerde çıkartılıyor Haftaya çıkarıyım bari parmaklar çirkin durmasın utanırım
Sabitliyorsa in hemen Çek Bn yarış içinde oluyorum foto çekmek içinEvet diyetisyenlerde çıkartılıyor Haftaya çıkarıyım bari parmaklar çirkin durmasın utanırım
Parmaklarini merakla bekliyor olacağim
700 gr. Az veren candanYa bende bu hafta yarışmada değilim diye dikkat etmedim sen kaç verdin bakmadım canım
Cok veren maldan700 gr. Az veren candan
Sen ne kadar verdin?gecmisi okuyqmadim.Ya bende bu hafta yarışmada değilim diye dikkat etmedim sen kaç verdin bakmadım canım
Sabitlenmiyormu canim
Parmaklar çirkin çıkarsa inip çekerim artıkSabitliyorsa in hemen Çek Bn yarış içinde oluyorum foto çekmek için
Kamerayı açıyorum inip hemen
Olmaz ,kabul degilParmaklar çirkin çıkarsa inip çekerim artık
Hemen bildirimine baktım parmak yokŞaka şaka ben de hep inip cekerim.