- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.921
Değerdi inanki 1 kiloda olsaO menuye ben olsam artı 1kiloydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerdi inanki 1 kiloda olsaO menuye ben olsam artı 1kiloydu
Bende inkar etmiyorum ama bu hafta cuma harici yemedimDünki yediklerimi gördün kuzum inkar etmedim hiç bi zaman
tesekkür ederim canım inan bunu duymak bile iyi geliyor bazenn tabiki herşey onunn içinHiç öyle düşünme kendim bakıyorum yine hasta oluyor çok şükür bugünümüze diyelim onun için çalışıyorsun üzme kendini
Bu hafta girsemmi bilmiyom canım ya Kiloda veremedim belki hırslarınıOlsun yarışma var tabi sen bu hafta yarışta değilsin
Bende yemicem bakalımBende inkar etmiyorum ama bu hafta cuma harici yemedim
Gir canim ya hem eğlenceli oluyor hem bize de motive oluyor yaparsın senBu hafta girsemmi bilmiyom canım ya Kiloda veremedim belki hırslarını
Afiyet olsun canımGüzel bi kahvaltı yapayım
Evet bana da öyle oluyor çoğu zaman bugün WC bile çıkmadım stres yapınca hiç gelmiyor naletBende yemicem bakalım
Pazartesi ye kadar yemiyim aman cok kasmıyorum ya kasınca hiç gitmiyor
Biz diyoz olmasın çorap giymiş tartılırken çorapları çıkarKilo bildirimi
Eki Görüntüle 3081658
Sorma sabahtan beri çıkım diyorum ansızın gelir bekleyince yok ortada namıssızEvet bana da öyle oluyor çoğu zaman bugün WC bile çıkmadım stres yapınca hiç gelmiyor nalet
Bende cıkmıyodum 4 gündür dün biraz hallettim ama sıkıntı gecmedi hala hissediyorumEvet bana da öyle oluyor çoğu zaman bugün WC bile çıkmadım stres yapınca hiç gelmiyor nalet
Bak şimdi kahvaltı yaptım geldi gıcık hepsi stresten nalet şeySorma sabahtan beri çıkım diyorum ansızın gelir bekleyince yok ortada namıssız
WC çok etkiliyor canım ya insanı sinir ediyor bu durum.Bende cıkmıyodum 4 gündür dün biraz hallettim ama sıkıntı gecmedi hala hissediyorum
Ben zaten kahvaltı yapmadan cıkamam wc ye tartıdan önce cıkmak bana hep hayalSorma sabahtan beri çıkım diyorum ansızın gelir bekleyince yok ortada namıssız
Bari gece gelse yapıp yatsak hafif yatarızBak şimdi kahvaltı yaptım geldi gıcık hepsi stresten nalet şey
aynen tanita makinalardada çorap saat onları çıkartırıyorlarBiz diyoz olmasın çorap giymiş tartılırken çorapları çıkar
Diyetisyende de hep çorapsız tartarlar
Bnde bişiler yiyince hep yedim bugün yine yokBen zaten kahvaltı yapmadan cıkamam wc ye tartıdan önce cıkmak bana hep hayal