- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.161
Yaz ozaman canim sen bilirsinAksam yazrken benim de atladigim oluyor kariyor vs .. malum aksam olunca farki. Telase basliyor yemektir çoçuklar uyku
Bi yere not al yedikçe sonra atarsın burayaHanimlar yedikce yazsam olmuyor mu
Hoşgeldin aramızaHosbuldumkabul ediyorum
ADINIZ: melek
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 80.6
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 8 yaş - 3.5 yaş
KİLO ALMA NEDENİNİZ: unsilin direnci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglik
Şansı bol olsun inşallahBen bu kediyi varyamav mav mav bagriyor sev beni diye bitane cakçam
5bucukta kalktim daha uyuyamadim ,oglanin bugun yarismasi var 30 okulla yariscaklar bakalim neler olcak
EvetYedikce yazsan menu herkesin gözunden kaçabilir,aksam yazsan sıkıntimı olur, menü listesi yapiyorum oyuzden bazen gozümden kaçabiliyor paylasmiş olsan bile
Amin canim bakalim 2de başlicak babasi gitcek 2bucuk saat icinde araba yapacaklarHoşgeldin aramıza
Şansı bol olsun inşallah
Tamam 2 sene kullanŞok markette 25 gecince deodorantlar 19 tl geliyordu bende her gittigimde almisim 8tane olmus bir açtim dolabi yer yok
Günaydın canımGünaydın
Ne yarışmasıBen bu kediyi varyamav mav mav bagriyor sev beni diye bitane cakçam
5bucukta kalktim daha uyuyamadim ,oglanin bugun yarismasi var 30 okulla yariscaklar bakalim neler olcak
Günaydın canımGünaydın
Heee susak
Bende hastasıyımŞok markette 25 gecince deodorantlar 19 tl geliyordu bende her gittigimde almisim 8tane olmus bir açtim dolabi yer yok
Bu Bn indirim görünce ev stoklanıyorŞok markette 25 gecince deodorantlar 19 tl geliyordu bende her gittigimde almisim 8tane olmus bir açtim dolabi yer yok
Ay yetişir inşallah vakte kadarAmin canim bakalim 2de başlicak babasi gitcek 2bucuk saat icinde araba yapacaklar
Bilisim teknoloji okuyor yapabilirlerse ucunda bilgisayar telefon tablet varmisNe yarışması
Başarılar