- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.041
Cumaya gelmez gibi baya yavasladi kilo vermem. Ama pazartesiye gelecek cnku cuma-cumartesi-pazar sirf sivi beslenecegimAfiyet olsun canım
Güzel eksi geliyor bence cuma
Hicmi eksi olmucak ama yarismaCumaya gelmez gibi baya yavasladi kilo vermem. Ama pazartesiye gelecek cnku cuma-cumartesi-pazar sirf sivi beslenecegim
Allah kolaylık versin abla çok zor cidden3vesait git gel sadece 4saatim yolda bide bisey olsa acımicam
Kız ne eğlenceli şeyler paylasmissin güldüm işte
Ya insallah olur ben diyete devam ediyorum tabi ama yavasladi artik vermemHicmi eksi olmucak ama yarisma
Gül gülKız ne eğlenceli şeyler paylasmissin güldüm işte
Nekadar olursa artık canimYa insallah olur ben diyete devam ediyorum tabi ama yavasladi artik vermem
SayendeGül gül
Bnde yapıyorum uyutuyorum 10 dk geçmeden kalkıyorRutin oluşturdum banyo yaptırıyorum sonra mayışıyor uykuya dene istersen banyoyu Bnde sallayarak uyutuyorum kendi uyuyabilse keşke
Şezlonguna yatabilirsinNeyse ben yatıma çekiliyorum görüşürüz sonra
68.000Benimde 3ay falan sürdü o üstümde korona muhabbeti simdi açıldim koşuyorum
Şezlong da ne abovv çok uzak kelimeler bizeŞezlonguna yatabilirsin
Iyi geceler canim
Maşallah 5 yıl önce katilsaydin kesin 1ci sen olurdun91.bin mesaj yazmışim kkde eniyi etkilesimde 2.ci siradayım
Sezlong tatilde isine yarar diye şeyettimŞezlong da ne abovv çok uzak kelimeler bize
Şaka yaptım kız daha yatmiyorum kocayı bekliyorum heryer ana baba günü oyuncaktan babam gil gelip yemek yediler hazırla topla yoruldum gittiler 7,5 saatlik yola çıkacaklar bu akşamdan