- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.101
Vaayyy en azından eli boş gelmemiş kız ne iyi bişey olmaz balkonda soğuk ya zaten havaBenim kp dün bi sebze meyve almış sanırsın 10 kişilik aileyiz Allahım balkona koydum bozulmazsinlar diye keşke yakın olsanız da paylasirdik
Yine iyi gibi geldi abla domates sevmiyorum ben onu boşver abla salatalikta öyle şu kabak bi düşeydi iyiydiPazarmi yeşillikler 5tl
Havuc turp 8
Patlican kabak 25
Domates 10 15 20
Salatalik 12 17
Bugün kabul günün mü ablaUlan bugun gelen giden biterse bende ortalik toplucam yemek yapcam yemek yicemdavetiye getirdi simdi arkadas oturdu kalkti
Bende dedim kabak alayim 1kilo dedim sonra bosverVaayyy en azından eli boş gelmemiş kız ne iyi bişey olmaz balkonda soğuk ya zaten havahe ya ne güzel otlanirdik
Yine iyi gibi geldi abla domates sevmiyorum ben onu boşver abla salatalikta öyle şu kabak bi düşeydi iyiydi
Bugün kabul günün mü abla
Kutsal kabak günü yapamicez artık biz de kutsal pırasa günü yaparızBende dedim kabak alayim 1kilo dedim sonra bosver
Hee sorma bidaha kapi calmasin diye kilitleyim bari
Hayırlı olsun kuzum
Kız bedduayi duysalar herkesi alırlar
1kere ödüyorsun kuzum.ucretini de losev gibi kurumlara ya da başka yerlere veriliyorama zaten sen rengi beğenmiyorsun
Ben yemeden duramamkiYok artik ulan ben daha sabahtan beri bisey yemezken sen habire yiyip atiyosun pes
Canim yaparsin bosver sen iyi olda
Pazara ciktim markete gittim,tam yerlestireyim derken aldiklarimi pat kapi filizzzzz evdemisin ortalik bok göturuyor gel valla dedim daha supurge yapmadim ugradim pazardan kahve icmeye dedi arkadas gitti azonce hemen supurdum hic sevmem pis eve gelsinler
Teşekkür ederim canımBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Afiyet olsun canım
Yok kabak yok kabakKutsal kabak günü yapamicez artık biz de kutsal pırasa günü yaparızen iyisi ev boş kimse gelmesin yaz kapıya as
Yerim yerimde o zaman hamile zannediyorlar umutlaniyorlarŞu kıza biri sen 48 kilosun kendine gel desinyarebbim ben 48 kilo olsam dünyayı yerim yediği şeye bak cennet hurmalı kefir
Hahahaha salla kız gaz var dersinYerim yerimde o zaman hamile zannediyorlar umutlaniyorlar
Umutlarını kırmak istemiyorum
Belkide sizin orda daha ucuzdurÖğlen yemeği yedim şimdi pazarlık listesi yapayim duruma göre bakalım hangilerini alicam
Bir yazayim bakayim ben nerde bu kiz
Bilmiyorum ki canım inşallah zaten bir kilo aldığım şey sadece meyve diğerleri hep yarım bir tek ben yiyorum.Belkide sizin orda daha ucuzdur
Aman hasta olmasın daBir yazayim bakayim ben nerde bu kiz
Aynen bende oyle yapiyorum canimBilmiyorum ki canım inşallah zaten bir kilo aldığım şey sadece meyve diğerleri hep yarım bir tek ben yiyorum.
Bende akşam taZe fasulye tarhana varAksama çörek istediler simdi yogurdum aksama onlara yaparim kendime mantar corbasi yaptim yogurtla gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?