Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Cay6 Canim kendinden bahsedermisin biraz kaç yasindasin,neler yapıyosun
Kac gosteryorum
32 yasndayim cnm 1 kizim var anaokuluna gidiyor. Muhasebeciyim ama kizim dogdugundan sonra isten ayrildim . Cocugum oldgnda Kendim bakip buyutmekti hep hedefim cok sukur o sekilde oldu da . Simdilerde yarim gun olsun bakavilcek birisi olsa yakinimda ise donmeyi istiyorum ama yok ailelermz memlekette. Yani ev hanimliginda master yapmaktayim suan

Oyle iste bu arada sporda yuruyus sayilmiyor mu yahu ben yuruyuscyum de

Teşekkürler hoşbuldum sende mi buradasın

Tabiki sayılıyor canım sonuçta oda spor

Haftasonu benim icin en tehlikeli gunler esimleyken
Hep öyle oluyor
Allah bağışlasın evladını
Büyütunce işe girersin insaAllah
Benim adım filiz 38 yasinda 3cocuk annesiyim
20 yasinda kızım,15yasinda oglum,3yasindada kizim var
2senedir kkde yim bende diyet gruplarindaydim hâlende burdayiz iste
Ayy Allah kabul etsinn kahvesever bi insanin kahveye ozlemi yemekten dha cok oluyor oruclyken benm bide cayy
Kahve benim hayat tarzim oldu resmen
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten
Günaydın canım
Hayırlı cumalar

Ben de Ayşe canım 35 yaşındayım ev hanımıyım 6/3ve 15 aylık 2 kız bir oğlum var. 2018 den beri yarışmalardaydim ama kapatıldı cuma yarışları şimdi günlükte devam ediyoruz.

Diyetin dışında farklı sporlar yapıyorum Leslie, pilates bölgesel gibi çünkü diyet bir yere kadar götürüyor durumu önemli olan sarkmadan sıkılaşarak kilo vermek. Bugün başlıyorum cardio ile

Aramizda 6 yas var ve senin 20 yasnda kizin mi var canim maasallah .... cok erken evlenmissin ben 22 yasinda evlendim ama 26 yasinda kizimizi kucagmza aldik , erteledik ev aldik ikimiz birlikte calistik ben bekarken de calisiyordum zaten ...

Amin bu arada cumlesinin evladini bagislasin Rabbim

Esim masallah fittir gayet pazar kahvaltisinda 1 bucuk ekmek yer haberi olmaz oyle diyeyim bende ceyrek ekmek yer kalkarim . Sinir oluyorum aslnda abarti yemedgm halde bu gobegme cay yaninda aksamlari kac dilim tatli yer mesela ben yemesem dedgnz gbi tek mi yicem sende yesene gbi ah yiyesim var da yiyebilsem sen gbi dusunmeden diyorum bende

Başlangıcın hayırlı olsun canım
Teşekkürler ablacım
İzin verdi kiyamadi kaptan yine
Misafir gelecek ya gözlerine bakmiyim diyedir
Ben hep bu gruplaydim canım hiç ayrılmadım filiz abla gilden onlar can dostlarım
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten
Günaydın hayırlı cumalar canım

Kardes oldugumuzu da söylersen sevinirim

Erkeklerin metabolizması bizden daha hızlı canım onların bizim gibi hormonal durumları yokki. Bizim herşeye hormonlar tavan oluyor bir oturuşta dünyayı yiyip diyet yaptıklarında hafta da 5 kilo veriyorlar

Başlangıcın hayırlı olsun canım
Teşekkürler ablacım
İzin verdi kiyamadi kaptan yine
Misafir gelecek ya gözlerine bakmiyim diyedir
Ben hep bu gruplaydim canım hiç ayrılmadık filiz abla gilden onlar can dostlarım her ne kadar
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…