- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Haftasonu benim icin en tehlikeli gunler esimleykenPazartesi kontrol tartısı olsun haftasonu neyaptik gorelim
Onun ödemi aksama kadar gitmez verdimi 2haftada 10kilo verir nalet
Hepimiz için öyle canımHaftasonu benim icin en tehlikeli gunler esimleyken
Kac gosteryorum
Ayy Allah kabul etsinn kahvesever bi insanin kahveye ozlemi yemekten dha cok oluyor oruclyken benm bide cayyOlsun olsun oruçumu açip kahve iceyim
Teşekkürler hoşbuldum sende mi buradasınHe ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ablacım
Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar aramıza
Hoşgeldin canım
Afiyet bal şeker olsun inşaAllah
İyi geceler canım
Anca gelebildim abla daha burdasin ama sonuçta
Çok şükür benim öyle bir derdim yok Allah size sabırlar versinHepimiz için öyle canımeşler yemeyince trip atıyor
Ayni benGün içinde Yediklerimi foto çekip akşam atayım yazmak çok uğraştıriyor
Tabiki sayılıyor canım sonuçta oda sporKac gosteryorum
32 yasndayim cnm 1 kizim var anaokuluna gidiyor. Muhasebeciyim ama kizim dogdugundan sonra isten ayrildim . Cocugum oldgnda Kendim bakip buyutmekti hep hedefim cok sukur o sekilde oldu da . Simdilerde yarim gun olsun bakavilcek birisi olsa yakinimda ise donmeyi istiyorum ama yok ailelermz memlekette. Yani ev hanimliginda master yapmaktayim suan
Oyle iste bu arada sporda yuruyus sayilmiyor mu yahu ben yuruyuscyum de
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten
Valla zor geliyor artık yazmak en güzel fotoÇok şükür benim öyle bir derdim yok Allah size sabırlar versin
Ayni ben
Hep öyle oluyorHaftasonu benim icin en tehlikeli gunler esimleyken
Allah bağışlasın evladınıKac gosteryorum
32 yasndayim cnm 1 kizim var anaokuluna gidiyor. Muhasebeciyim ama kizim dogdugundan sonra isten ayrildim . Cocugum oldgnda Kendim bakip buyutmekti hep hedefim cok sukur o sekilde oldu da . Simdilerde yarim gun olsun bakavilcek birisi olsa yakinimda ise donmeyi istiyorum ama yok ailelermz memlekette. Yani ev hanimliginda master yapmaktayim suan
Kahve benim hayat tarzim oldu resmenAyy Allah kabul etsinn kahvesever bi insanin kahveye ozlemi yemekten dha cok oluyor oruclyken benm bide cayy
Günaydın canımGünaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten
Ben de Ayşe canım 35 yaşındayım ev hanımıyım 6/3ve 15 aylık 2 kız bir oğlum var. 2018 den beri yarışmalardaydim ama kapatıldı cuma yarışları şimdi günlükte devam ediyoruz.Kac gosteryorum
Aramizda 6 yas var ve senin 20 yasnda kizin mi var canim maasallah .... cok erken evlenmissin ben 22 yasinda evlendim ama 26 yasinda kizimizi kucagmza aldik , erteledik ev aldik ikimiz birlikte calistik ben bekarken de calisiyordum zaten ...Hep öyle oluyor
Allah bağışlasın evladını
Büyütunce işe girersin insaAllah
Benim adım filiz 38 yasinda 3cocuk annesiyim
20 yasinda kızım,15yasinda oglum,3yasindada kizim var
2senedir kkde yim bende diyet gruplarindaydim hâlende burdayiz iste
Kahve benim hayat tarzim oldu resmen
Günaydın canım
Hayırlı cumalar
Benden hallice
Teşekkürler ablacımBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Misafir gelecek ya gözlerine bakmiyim diyedirİzin verdi kiyamadi kaptan yine
Ben hep bu gruplaydim canım hiç ayrılmadım filiz abla gilden onlar can dostlarımTeşekkürler hoşbuldum sende mi buradasın
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten
Kardes oldugumuzu da söylersen sevinirimBen de Ayşe canım 35 yaşındayım ev hanımıyım 6/3ve 15 aylık 2 kız bir oğlum var. 2018 den beri yarışmalardaydim ama kapatıldı cuma yarışları şimdi günlükte devam ediyoruz.
Diyetin dışında farklı sporlar yapıyorum Leslie, pilates bölgesel gibi çünkü diyet bir yere kadar götürüyor durumu önemli olan sarkmadan sıkılaşarak kilo vermek. Bugün başlıyorum cardio ile
Erkeklerin metabolizması bizden daha hızlı canım onların bizim gibi hormonal durumları yokki. Bizim herşeye hormonlar tavan oluyor bir oturuşta dünyayı yiyip diyet yaptıklarında hafta da 5 kilo veriyorlarAramizda 6 yas var ve senin 20 yasnda kizin mi var canim maasallah .... cok erken evlenmissin ben 22 yasinda evlendim ama 26 yasinda kizimizi kucagmza aldik , erteledik ev aldik ikimiz birlikte calistik ben bekarken de calisiyordum zaten ...
Amin bu arada cumlesinin evladini bagislasin Rabbim
Esim masallah fittir gayet pazar kahvaltisinda 1 bucuk ekmek yer haberi olmaz oyle diyeyim bende ceyrek ekmek yer kalkarim . Sinir oluyorum aslnda abarti yemedgm halde bu gobegmecay yaninda aksamlari kac dilim tatli yer mesela ben yemesem dedgnz gbi tek mi yicem sende yesene gbi ah yiyesim var da yiyebilsem sen gbi dusunmeden diyorum bende
Benden hallice
Teşekkürler ablacımBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Misafir gelecek ya gözlerine bakmiyim diyedirİzin verdi kiyamadi kaptan yine
Ben hep bu gruplaydim canım hiç ayrılmadık filiz abla gilden onlar can dostlarım her ne kadarTeşekkürler hoşbuldum sende mi buradasın
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten