Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolayliklar dilerim canim , senin evlatlarini da bagislasin Rabbim
Ben hic diyet yarismalarina katilmadim smdiye kdr okdr azimli degilim rahatslklarmla da kilo vermem zor diye dusmuyorum ustune , obez de degilim
2 kilo versem yetecek bile aslnda 5 versem muthis olur

Erken evlendim heee iste
Cocuklarimdan yana sıkıntım yok çok şükür koca iste

Kocalara bakarsak hep yemek istiyolar bitmiyor yedikleri ictikleri

Erkeklerin metabolizması bizden daha hızlı canım onların bizim gibi hormonal durumları yokki. Bizim herşeye hormonlar tavan oluyor bir oturuşta dünyayı yiyip diyet yaptıklarında hafta da 5 kilo veriyorlar
Bilmiyorum esimin hic diyetlik bir durumu olmadi smdiye dek. Ama metabolizmasi cok hizli isi de agir kilo tutmuyor

Yok canım abartı bir kilon vereceğine inanıyorum.

Olsun burda biraz diyet biraz muhabbet iyi gelicektir hepimize

Bilmiyorum esimin hic diyetlik bir durumu olmadi smdiye dek. Ama metabolizmasi cok hizli isi de agir kilo tutmuyor
Benim eşim evlendigimizden bu yana 30 kilo aldı şimdi diyet yap desem kendisi istemeli ekmegi çok yer. Hep benim yediklerim gözüne batıyor yemiyormusum aslında yediklerim normal ama o anlamiyor bunu

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar
Günaydın abla hayırlı Cumalar❤
Günaydın kızlar haydi başlıyoruz hazirmiyiz
Hazırız bumbe gibiyiz
Evet kızlar ben bu kiloya çıkmadım sizde görmediniz kapatın gözlerinizi
Eki Görüntüle 3004546
Hayırlı olsun canım
Sabah herkes uyurken şipşak hallettim Hayırlı cumalar guzellikler
Ah ah uyumak mi Hayırlı Cumalar ❤
Bugün oruçluyum kizlar bide carsıda işim var az gidip gelcem anca 4ten sonra tartilirim
Allah kabul etsin abla❤
Buyrun benim
O dişciye gittimiydi kız
He gittim geldim
Gece hiç uyuyamadım nedense 1bucuktu yattım,4wc ye kalktım,5bucukta oruca kalktım oglan gidince yatayim dedim tekrar 7bucukta yattim 9da Eylül uyandi başım gözüm şiş ayaklarim 3gündür gene azdı ağriyor
Yaaa abla orucu açınca bol su yeşil çay iç
Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Ben dun hafif tokken 60.3 cikmistim dijital tartiydi
Bugun kendi tartmda ac karna wc den sonra tartildim 60 geldim tam . Uzerimi cikarmadim ama onlar da bi 500 gr gelir aslnda da neyse
Günaydın canım hayırlı Cumalar❤ başlangıcın hayırlı olsun
Rüyamda tatlı yediğimi gördüm belki gerçekleşirse bugün
Aha
Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤
@Li_zigi meraktan çatlayacagim zira biraz daha gelmez isen
Bensiz yapamiyorsun bebis

Delik delik kaçsa da son durak burası
Ah ah zaten bir kara topraktan bir de diyet grubundan kaçış yok
Gelmezse meraktan çatlar oyle gelir sayfada kimbilir ne konuştular diye pusuda yatar goremiyoz ya
Sus kız niye ifşa ettin beni ne güzel pusuda bekliyordum diğer arkideşlerle
Merhaba canım ben de lizi 30 yaşındayım 8 yıllık evli 2 çocuk anasıyem koyu Trabzonspor taraftariyim❤ ev hanımıyım uniye hazirlanmaya hazırlanma aşamasındayım bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar cümleten
Günaydın canım Hayırlı Cumalar

Erken evlendim heee iste
Cocuklarimdan yana sıkıntım yok çok şükür koca iste

Kocalara bakarsak hep yemek istiyolar bitmiyor yedikleri ictikleri
Ben uzuluyorum esime jsi agir birde ogle yemeklerini yiyrmiyor hic orda nasil yaglar kullaniliyordur nedir ne yese dokunuyor midesjne . Bi aksam adam akilli evinde yiyecekte yesin iyi olsun sag olsun da kocisimmm aska geldim.

Ama ama seni ifşa etmesek olmazdı artık ifşa da edemiyoruz

Benim eşim evlendigimizden bu yana 30 kilo aldı şimdi diyet yap desem kendisi istemeli ekmegi çok yer. Hep benim yediklerim gözüne batıyor yemiyormusum aslında yediklerim normal ama o anlamiyor bunu
30 kilo ne kdr almis yaa 10 12 filan aldi benimkide ama goze batacak sekil gozukmuyor hic fit gorunuyor gayet

30 kilo ne kdr almis yaa 10 12 filan aldi benimkide ama goze batacak sekil gozukmuyor hic fit gorunuyor gayet
Evet canım ya ama bizim boylar kısa ondan göbeği çok onunda
Evet muhabbete geldim bende inanin ben kizi okula oradan yuruyuse gececegm gorusmek uzere kizlar
Görüşürüz canım kolay gelsin
Ilk baslangıcımız hayırlı olsun ❤
Eki Görüntüle 3004683
Hadi bakalım başlangıcın hayırlı olsun kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…