Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de Ayşe canım 35 yaşındayım ev hanımıyım 6/3ve 15 aylık 2 kız bir oğlum var. 2018 den beri yarışmalardaydim ama kapatıldı cuma yarışları şimdi günlükte devam ediyoruz.

Diyetin dışında farklı sporlar yapıyorum Leslie, pilates bölgesel gibi çünkü diyet bir yere kadar götürüyor durumu önemli olan sarkmadan sıkılaşarak kilo vermek. Bugün başlıyorum cardio ile😂
Kolayliklar dilerim canim , senin evlatlarini da bagislasin Rabbim
Ben hic diyet yarismalarina katilmadim smdiye kdr okdr azimli degilim rahatslklarmla da kilo vermem zor diye dusmuyorum ustune , obez de degilim 😂😂
2 kilo versem yetecek bile aslnda 5 versem muthis olur

Aramizda 6 yas var ve senin 20 yasnda kizin mi var canim maasallah .... cok erken evlenmissin ben 22 yasinda evlendim ama 26 yasinda kizimizi kucagmza aldik , erteledik ev aldik ikimiz birlikte calistik ben bekarken de calisiyordum zaten ...

Amin bu arada cumlesinin evladini bagislasin Rabbim

Esim masallah fittir gayet pazar kahvaltisinda 1 bucuk ekmek yer haberi olmaz oyle diyeyim bende ceyrek ekmek yer kalkarim . Sinir oluyorum aslnda abarti yemedgm halde bu gobegme 🙄 cay yaninda aksamlari kac dilim tatli yer mesela ben yemesem dedgnz gbi tek mi yicem sende yesene gbi ah yiyesim var da yiyebilsem sen gbi dusunmeden diyorum bende 🤣
Erken evlendim heee iste🥲
Cocuklarimdan yana sıkıntım yok çok şükür koca iste😒

Kocalara bakarsak hep yemek istiyolar bitmiyor yedikleri ictikleri

Erkeklerin metabolizması bizden daha hızlı canım onların bizim gibi hormonal durumları yokki. Bizim herşeye hormonlar tavan oluyor bir oturuşta dünyayı yiyip diyet yaptıklarında hafta da 5 kilo veriyorlar 😒
Bilmiyorum esimin hic diyetlik bir durumu olmadi smdiye dek. Ama metabolizmasi cok hizli isi de agir kilo tutmuyor

Ben hic diyet yarismalarina katilmadim smdiye kdr okdr azimli degilim rahatslklarmla da kilo vermem zor diye dusmuyorum ustune , obez de degilim 😂😂
Yok canım abartı bir kilon vereceğine inanıyorum.

Olsun burda biraz diyet biraz muhabbet iyi gelicektir hepimize😍

Bilmiyorum esimin hic diyetlik bir durumu olmadi smdiye dek. Ama metabolizmasi cok hizli isi de agir kilo tutmuyor
Benim eşim evlendigimizden bu yana 30 kilo aldı şimdi diyet yap desem kendisi istemeli ekmegi çok yer. Hep benim yediklerim gözüne batıyor yemiyormusum 😒aslında yediklerim normal ama o anlamiyor bunu 🤣

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar :KK36:
Günaydın abla hayırlı Cumalar❤
Günaydın kızlar haydi başlıyoruz :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:hazirmiyiz :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
Hazırız bumbe gibiyiz💣💥
Evet kızlar ben bu kiloya çıkmadım sizde görmediniz kapatın gözlerinizi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eki Görüntüle 3004546
Hayırlı olsun canım 🙈
Sabah herkes uyurken şipşak hallettim 🙊🙊 Hayırlı cumalar guzellikler 💋
Ah ah uyumak mi😂 Hayırlı Cumalar ❤
Bugün oruçluyum kizlar bide carsıda işim var az gidip gelcem anca 4ten sonra tartilirim
Allah kabul etsin abla❤
Buyrun benim😵
O dişciye gittimiydi kız
He gittim geldim🤣
Gece hiç uyuyamadım nedense 1bucuktu yattım,4wc ye kalktım,5bucukta oruca kalktım oglan gidince yatayim dedim tekrar 7bucukta yattim 9da Eylül uyandi başım gözüm şiş ayaklarim 3gündür gene azdı ağriyor
Yaaa abla orucu açınca bol su yeşil çay iç 😔
Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Ben dun hafif tokken 60.3 cikmistim dijital tartiydi
Bugun kendi tartmda ac karna wc den sonra tartildim 60 geldim tam . Uzerimi cikarmadim ama onlar da bi 500 gr gelir aslnda da neyse 😂
Günaydın canım hayırlı Cumalar❤ başlangıcın hayırlı olsun 🤗
Rüyamda tatlı yediğimi gördüm belki gerçekleşirse bugün 🙂🤣
Aha 🙄🤨
Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤
@Li_zigi meraktan çatlayacagim zira biraz daha gelmez isen🤣🤣🤣🤣
Bensiz yapamiyorsun bebis😂
🙈🙉🙊💥
Delik delik kaçsa da son durak burası 🤣🤣🤣
Ah ah zaten bir kara topraktan bir de diyet grubundan kaçış yok 🤣🤣🤣🤣🤣
Gelmezse meraktan çatlar oyle gelir :KK70::KK70::KK70::KK70:sayfada kimbilir ne konuştular diye pusuda yatar goremiyoz ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sus kız niye ifşa ettin beni ne güzel pusuda bekliyordum diğer arkideşlerle :KK62:
Kac gosteryorum 🤣🤣
32 yasndayim cnm 1 kizim var anaokuluna gidiyor. Muhasebeciyim ama kizim dogdugundan sonra isten ayrildim . Cocugum oldgnda Kendim bakip buyutmekti hep hedefim cok sukur o sekilde oldu da . Simdilerde yarim gun olsun bakavilcek birisi olsa yakinimda ise donmeyi istiyorum ama yok ailelermz memlekette. Yani ev hanimliginda master yapmaktayim suan 😊

Oyle iste bu arada sporda yuruyus sayilmiyor mu yahu ben yuruyuscyum de 😊
Merhaba canım ben de lizi 30 yaşındayım 8 yıllık evli 2 çocuk anasıyem koyu Trabzonspor taraftariyim❤💙💙 ev hanımıyım uniye hazirlanmaya hazırlanma aşamasındayım bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar 😍😂
Günaydın 💐
Hayırlı sabahlar 🌹
Hayırlı Cumalar cümleten 🤲
Günaydın canım Hayırlı Cumalar😍

Erken evlendim heee iste🥲
Cocuklarimdan yana sıkıntım yok çok şükür koca iste😒

Kocalara bakarsak hep yemek istiyolar bitmiyor yedikleri ictikleri
Ben uzuluyorum esime jsi agir birde ogle yemeklerini yiyrmiyor hic orda nasil yaglar kullaniliyordur nedir ne yese dokunuyor midesjne . Bi aksam adam akilli evinde yiyecekte yesin iyi olsun sag olsun da kocisimmm 🤣🤣 aska geldim.

Ama ama seni ifşa etmesek olmazdı artık ifşa da edemiyoruz 🥺
Günaydın abla hayırlı Cumalar❤

Hazırız bumbe gibiyiz💣💥

Hayırlı olsun canım 🙈

Ah ah uyumak mi😂 Hayırlı Cumalar ❤

Allah kabul etsin abla❤

Buyrun benim😵

He gittim geldim🤣

Yaaa abla orucu açınca bol su yeşil çay iç 😔

Günaydın canım hayırlı Cumalar❤ başlangıcın hayırlı olsun 🤗

Aha 🙄🤨

Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤

Bensiz yapamiyorsun bebis😂

🙈🙉🙊💥

Ah ah zaten bir kara topraktan bir de diyet grubundan kaçış yok 🤣🤣🤣🤣🤣

Sus kız niye ifşa ettin beni ne güzel pusuda bekliyordum diğer arkideşlerle :KK62:

Merhaba canım ben de lizi 30 yaşındayım 8 yıllık evli 2 çocuk anasıyem koyu Trabzonspor taraftariyim❤💙💙 ev hanımıyım uniye hazirlanmaya hazırlanma aşamasındayım bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar 😍😂

Günaydın canım Hayırlı Cumalar😍

Benim eşim evlendigimizden bu yana 30 kilo aldı şimdi diyet yap desem kendisi istemeli ekmegi çok yer. Hep benim yediklerim gözüne batıyor yemiyormusum 😒aslında yediklerim normal ama o anlamiyor bunu 🤣
30 kilo ne kdr almis yaa 10 12 filan aldi benimkide ama goze batacak sekil gozukmuyor hic fit gorunuyor gayet

Ilk baslangıcımız hayırlı olsun ❤
20220211_081157.jpg

30 kilo ne kdr almis yaa 10 12 filan aldi benimkide ama goze batacak sekil gozukmuyor hic fit gorunuyor gayet
Evet canım ya ama bizim boylar kısa ondan göbeği çok onunda 😒
Evet muhabbete geldim bende inanin ben kizi okula oradan yuruyuse gececegm gorusmek uzere kizlar
Görüşürüz canım kolay gelsin :KK54:
Ilk baslangıcımız hayırlı olsun ❤
Eki Görüntüle 3004683
Hadi bakalım başlangıcın hayırlı olsun kuzum :KK5:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X