- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.701
Ohh beeee kurtuldukYarında öbürsü günde baya bir sosyalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh beeee kurtuldukYarında öbürsü günde baya bir sosyalim
Pazar günü tam kurtuldunuz yarin biraz aktif olurum buralardaOhh beeee kurtulduk
Canim disciye gitti ordanda esi demis anneme kahvaltiya gitcez haberim yoktu dedi tartilmadida şuanda karakara düşunuyorBizim kacak bildiri yaptimi gormedim @Li_zigi
Bugun burda firtina cikacak cok siddetli agaclar kırılabilir 2 gun oncede aksam siddetli ruzgar vardi bugun 80Km yi bulacak siddetli firtinaHeee maşallah gez gez
Burda sagnak yağış var bugun
Yara olusmasaydi iyiymiş ama kuzu için nasip mi diyim ne diyim ama sonuncular daha bi tatlı oluyormusBende 10sene spiralle durdum cok memnundum ama yara yapti bana,doktor cikartmamiz lazim dedi cikartti temizledi,sonra hap kullanmaya basladim 1gün unuttum ve durum 12 sene sonra gelen bir bebe
MaşallahBurasi 3 gündür ilkbahar martta yaza geçeriz biz
Hadiya okadarmiBugun burda firtina cikacak cok siddetli agaclar kırılabilir 2 gun oncede aksam siddetli ruzgar vardi bugun 80Km yi bulacak siddetli firtina
Valla tatlı cidden iyki vermiş RabbimYara olusmasaydi iyiymiş ama kuzu için nasip mi diyim ne diyim ama sonuncular daha bi tatlı oluyormus
Bizim kış mevsimimiz yokMaşallah
Hadiya okadarmi
Tartılarımizi görünce şoka girmiş olabilir alışık değil bu kiloları görmeyeH a p p y sesin çıkmiyor bugun
Aman ses etme buralarda olabilirT
Tartılarımizi görünce şoka girmiş olabilir alışık değil bu kiloları görmeye
Sözde bizim burda da 17 gibi yağış var aman yağsın yağsın bereket hepHeee maşallah gez gez
Burda sagnak yağış var bugun
Adanami antalyami nere ora beBizim kış mevsimimiz yok
Ya ilkbahar ya yaz
Burasi 10dan beri yagyor canim hayirlisıSözde bizim burda da 17 gibi yağış var aman yağsın yağsın bereket hep
Evet gecen yine firtina vardi turuncu alarm verildi mecbur kalmadikca disari cikmayin diyeHadiya okadarmi
Söylemem koca yasağı varAdanami antalyami nere ora be
Allah bağışlasın kuzularimizi inşallah abla bi annemle babamı gör hepimizi seviyorlar ama 4 numaraya daha bir başkalar küçüğün de telefonu var telegram açmışlar ona babam direk onu arıyor biraz konuşur der baba şarjım bitiyor kapatıcamValla tatlı cidden iyki vermiş Rabbim
Olsun canım gizli bişey mi dedikAman ses etme buralarda olabilir
Yağsın ya kuraklık için iyiBurasi 10dan beri yagyor canim hayirlisı
Spor listesi | Toplam puan |
1. M MissHayaLet | 58.444 |
2. sardunya1038 | 43.101 |
3. @Li_zigi | 31.304 |
4. E Elif_Eylul | 30.980 |
5. suspushanimcim | 30.577 |
6. C _CikiLeta | 15.693 |
7. K Klassklasik | 10.125 |
Kız sanki evin adresini mi istedik hepimiz şehirleri söylüyoruz şehir söyleyince gelip bizi bulmuyorlarSöylemem koca yasağı var