• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarında öbürsü günde 😅🤣baya bir sosyalim
Ohh beeee kurtulduk
s0317.gif

Heee maşallah gez gez😒
Burda sagnak yağış var bugun
Bugun burda firtina cikacak cok siddetli agaclar kırılabilir 2 gun oncede aksam siddetli ruzgar vardi bugun 80Km yi bulacak siddetli firtina 😑

Bende 10sene spiralle durdum cok memnundum ama yara yapti bana,doktor cikartmamiz lazim dedi cikartti temizledi,sonra hap kullanmaya basladim 1gün unuttum ve durum 12 sene sonra gelen bir bebe
Yara olusmasaydi iyiymiş ama kuzu için nasip mi diyim ne diyim 🤭ama sonuncular daha bi tatlı oluyormus 😂

Evet gecen yine firtina vardi turuncu alarm verildi mecbur kalmadikca disari cikmayin diye
Bugun kizimin randevusundan aradilar hava sartlarindan dolayi gelebilecekmisiniz diye
Suan cok ruzgar yok ama saatlik hava durumu raporuna baktim saat 2 de basliyor firtina 😐
Bu sene cok firtina oldu bu 3. Firtina Allah sonumuzu hayir etsin 😑

Valla tatlı cidden iyki vermiş Rabbim🤗
Allah bağışlasın kuzularimizi inşallah abla🤲🏻❤️ bi annemle babamı gör hepimizi seviyorlar ama 4 numaraya daha bir başkalar küçüğün de telefonu var telegram açmışlar ona babam direk onu arıyor biraz konuşur der baba şarjım bitiyor kapatıcam 😆😆😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back