• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla çok geçmiş olsun iyi mi şimdi 😔

Maşallah canlar hepinizi tebrik ediyorum ❤️

Burdayım ortim ama artı çıktım moralim bozuk sen nasılsın?
Iyi canim simdi🤗
Artının sebepleri yediklerimizden kaynakli😑

E Elif_Eylul abla artı çıktım maalesef 😔
Napalim pesmi edelim devammı edelim 🤔okadar cok bu yoldan gectimki 2seneden beri deli oldum al ver al ver yapicak bisey yok bugun olmadi haftaya cumaya guzel eksi geliceksin ben inaniyorum🤩

Öyle evet 🤦 bu hafta çok dikkat edeceğim inşallah.

Nasılsın kuzum verdiğin kiloya bayıldım maşallah sana 🤩
Makarna börek ödem yapmistir canim dikkat edersen atarsin pazartesi gunü o artiyi

Günaydın canım 🤗

400 artın var napalim biraz daha dikkat edersen bence eksi gelirsin🤗

Napalim pesmi edelim devammı edelim 🤔okadar cok bu yoldan gectimki 2seneden beri deli oldum al ver al ver yapicak bisey yok bugun olmadi haftaya cumaya guzel eksi geliceksin ben inaniyorum🤩
Yok abla pes etme gibi bir niyetim yok zaten haftanın ortasında başladım çok konsantre olamadım sanırım toparlarim inşallah.

Öyle evet 🤦 bu hafta çok dikkat edeceğim inşallah.

Nasılsın kuzum verdiğin kiloya bayıldım maşallah sana 🤩
İyiyim canım sen nasılsın🤗🤗 teşekkür ederim canım ben 3 seneden beri zayıflama yarışmalarındaym az çok vücuduma ne iyi gelir ne gelmez anladım artık😚

Yok abla pes etme gibi bir niyetim yok zaten haftanın ortasında başladım çok konsantre olamadım sanırım toparlarim inşallah.
Toparlansin canım yediklerini özellikle korbonhidrat tüketimini daha aza indir sebze protein ve salata tüket🤗

Canm menü dışına hiç çıkmadım ama benim vücut 2 kilo odem oluyor her sabah ödem ile uyanıyorum. Gün içinde 2 litre su içiyorum hareketlerimi yapıyorum ve yürüyüş. Menülerde kesinlikle salata olmalı evde ne varsa💋

😒😒😒😒😒

Günaydın güle güle :KK12:🥺🥺🥺
Bravo canım gerçekten başarılarının devamını diliyorum süpersin aman bize nasip olur inşallah türküleri soyluyore bende🥰🥰😂😂

Burda daha saat 9 ona gore 🤭

Kilo bildirimi pazartesi 69.7
Bugun 68.8
-900
20220218_073417.jpg

Günaydın canım hosgeldin🥰

Güzel eksi canim tebrikler 🤩
Sagol canim 🥰
saat farkini nasil yapacaz filizcim bildirim en gec saat 1 e kadar olsa iyi olur ben cocuklari okula birakip anca gelebildim burda 9 orda 11 galiba 🤔

Sagol canim 🥰
saat farkini nasil yapacaz filizcim bildirim en gec saat 1 e kadar olsa iyi olur ben cocuklari okula birakip anca gelebildim burda 9 orda 11 galiba 🤔
Problem yok canim sorun yapmayin ben bakma 11 diye yaziyorumki kizlar dikkate alsin bildirim yapsin diye🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back