- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.681
sardunya1038 iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler tatlım müthişGeçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951
Tebrikler tatlımPazartesi 74 00
Cuma 73.300
Fark 700 Gr
Tebrikler güzellik
Tebrikler kuzu
Teşekkür ederi canım benim inşallahBravo canım gerçekten başarılarının devamını diliyorum süpersin aman bize nasip olur inşallah türküleri soyluyore bende
Teşekkür ederim kuzumTebrikler tatlım müthiş
Tebrikler tatlım
Tebrikler güzellik
Tebrikler kuzu
Teşekkürler canımAbla çok geçmiş olsun iyi mi şimdi
Maşallah canlar hepinizi tebrik ediyorum
Burdayım ortim ama artı çıktım moralim bozuk sen nasılsın?
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsun abla bol bol ödem atarsın inşallahElmam yok diye ödem suyunu,limon,maydanoz kaynattim,icine karabiber,tarcin,yesil cay attim süzeyim ılınınca icicem
Tebrikler canım eksin cok guzel
Bende senin gibiyim canım. Evet hiçbiri korumuyor tam. Bende aynı şekilde Allah olan ikisine sağlık versin güzel uzun ömür versin 3 istemiyorum. Doktora sordum bu tam korur mu diye bana dedi ben kadın doğumcuyum ben bile plansız gebelik yaşadım garanti veremem ama spiral en korumalı olanı düzenli kontroller olduğu sürece dedi. 1000/2 dedi bunda ihtimal. Allah isteyenlere versin inşallahNe zaman kaydığını bilmiyorum canım 4 ay sonra kaydığını öğrendim bende işte Allahtan bişey olmadı her türlüsü %100 koruyacak diye bir şey yok ben taktirip eşime taktirdim demiycem o da korunsun diye 3 cü bi doğum daha psikolojimi bozar benim çocuklar huzursuz oluyor hep
Sagol canimTeşekkürler canım
Günaydın canım
Afiyet olsun abla bol bol ödem atarsın inşallah
Tebrikler canım eksin cok guzel
Amin inşallah canım benim çevremde 11 yıl spiral takan insanda gördüm komşumda da var 8 yıldır çok memnunlar işte bazısı da benim gibi kayıyor bi daha taktiricam inşallah bu sefer tutarBende senin gibiyim canım. Evet hiçbiri korumuyor tam. Bende aynı şekilde Allah olan ikisine sağlık versin güzel uzun ömür versin 3 istemiyorum. Doktora sordum bu tam korur mu diye bana dedi ben kadın doğumcuyum ben bile plansız gebelik yaşadım garanti veremem ama spiral en korumalı olanı düzenli kontroller olduğu sürece dedi. 1000/2 dedi bunda ihtimal. Allah isteyenlere versin inşallah
Tebrikler canim
Tebrikler canimPazartesi 74 00
Cuma 73.300
Fark 700 Gr
Anaaam bu ne kiz maşallahGeçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951
Onceki kilon kacti ki canim sabitsen uzulme verirsin
Tebrikler canımGecen cuma 77.1
Bu cuma 76.4
Fark 700
Anca bukadar
Tebrikler canim
Kiz bu ne benim oglan bile 40 kiloGünaydın Güzellikler
♡
E Elif_Eylul Yoruma kapalı yap tatlım benim tartıyı
@Chikolata_gozlum bu kilo ikimizin biz bütünüz
Yorumsuz
Teşekkürler canımTebrikler canim
Tebrikler canim
Anaaam bu ne kiz maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler canim
Kiz bu ne benim oglan bile 40 kilo
Bende 10sene spiralle durdum cok memnundum ama yara yapti bana,doktor cikartmamiz lazim dedi cikartti temizledi,sonra hap kullanmaya basladim 1gün unuttum ve durum 12 sene sonra gelen bir bebeAmin inşallah canım benim çevremde 11 yıl spiral takan insanda gördüm komşumda da var 8 yıldır çok memnunlar işte bazısı da benim gibi kayıyor bi daha taktiricam inşallah bu sefer tutar
Tamam canimProblem yok canim sorun yapmayin ben bakma 11 diye yaziyorumki kizlar dikkate alsin bildirim yapsin diye
Teşekkür ederimTebrikler canim
Tebrikler canim
Anaaam bu ne kiz maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler canim
Kiz bu ne benim oglan bile 40 kilo
Çünkü yine dışarıdayımH a p p y sesin çıkmiyor bugun
Heee maşallah gez gezÇünkü yine dışarıdayım
Burasi 3 gündür ilkbahar martta yaza geçeriz bizHeee maşallah gez gez
Burda sagnak yağış var bugun