- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.741
İşte akıl yaşta değil baştadır ama herkesin kararına saygı duyuyorum ne diyelim söylemek istemiyorsaAklını kullansa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte akıl yaşta değil baştadır ama herkesin kararına saygı duyuyorum ne diyelim söylemek istemiyorsaAklını kullansa
Afferim kıź sanaKız geçen akşam oyun oynadık ya yok sen bana bakmiyorsun yok beni dinlemiyorsun. Dedim nasıl oluyormuş sende kahve de okey oynuyon bu da aynı
İyi olmuşKız geçen akşam oyun oynadık ya yok sen bana bakmiyorsun yok beni dinlemiyorsun. Dedim nasıl oluyormuş sende kahve de okey oynuyon bu da aynı
Bazılari sorun yapiyor hep gördük iptal edip gidenleri herkes kendince hakliİşte akıl yaşta değil baştadır ama herkesin kararına saygı duyuyorum ne diyelim söylemek istemiyorsa
Banane bana yapılanın %200 yaparımAfferim kıź sana
Oh canıma degsinİyi olmuş
Heee oldu saat bu geciyorSaat 12 oldu
Akrep degilmisin yaparsinBanane bana yapılanın %200 yaparım
Yok yani sonuçta siz de biliyorsunuz benim hangi şehirde olduğumu biliyorsunuz bizde sizin şehir söyleyince adresimiz de belirlenmiyorBazılari sorun yapiyor hep gördük iptal edip gidenleri herkes kendince hakli
Heee iste nedekYok yani sonuçta siz de biliyorsunuz benim hangi şehirde olduğumu biliyorsunuz bizde sizin şehir söyleyince adresimiz de belirlenmiyor
Yok bende duruyor
Heee oldu saat bu geciyor
Akrep degilmisin yaparsin
Neyse aman boş verekHeee iste nedek
Neden istek atmiyonYok bende duruyor
Yok canım duruyor silmedim
Oynuyommuki ona sirami geliyorNeden istek atmiyon
Oyuyormusun valla canım sıkılınca oynuyorumYok canım duruyor silmedim