Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla çok geçmiş olsun iyi mi şimdi

Maşallah canlar hepinizi tebrik ediyorum

Burdayım ortim ama artı çıktım moralim bozuk sen nasılsın?
Iyi canim simdi
Artının sebepleri yediklerimizden kaynakli

E Elif_Eylul abla artı çıktım maalesef
Napalim pesmi edelim devammı edelim okadar cok bu yoldan gectimki 2seneden beri deli oldum al ver al ver yapicak bisey yok bugun olmadi haftaya cumaya guzel eksi geliceksin ben inaniyorum

Öyle evet bu hafta çok dikkat edeceğim inşallah.

Nasılsın kuzum verdiğin kiloya bayıldım maşallah sana
Makarna börek ödem yapmistir canim dikkat edersen atarsin pazartesi gunü o artiyi

Günaydın canım

400 artın var napalim biraz daha dikkat edersen bence eksi gelirsin

Napalim pesmi edelim devammı edelim okadar cok bu yoldan gectimki 2seneden beri deli oldum al ver al ver yapicak bisey yok bugun olmadi haftaya cumaya guzel eksi geliceksin ben inaniyorum
Yok abla pes etme gibi bir niyetim yok zaten haftanın ortasında başladım çok konsantre olamadım sanırım toparlarim inşallah.

Öyle evet bu hafta çok dikkat edeceğim inşallah.

Nasılsın kuzum verdiğin kiloya bayıldım maşallah sana
İyiyim canım sen nasılsın teşekkür ederim canım ben 3 seneden beri zayıflama yarışmalarındaym az çok vücuduma ne iyi gelir ne gelmez anladım artık

Yok abla pes etme gibi bir niyetim yok zaten haftanın ortasında başladım çok konsantre olamadım sanırım toparlarim inşallah.
Toparlansin canım yediklerini özellikle korbonhidrat tüketimini daha aza indir sebze protein ve salata tüket

Bravo canım gerçekten başarılarının devamını diliyorum süpersin aman bize nasip olur inşallah türküleri soyluyore bende

Günaydın canım hosgeldin

Güzel eksi canim tebrikler
Sagol canim
saat farkini nasil yapacaz filizcim bildirim en gec saat 1 e kadar olsa iyi olur ben cocuklari okula birakip anca gelebildim burda 9 orda 11 galiba

Sagol canim
saat farkini nasil yapacaz filizcim bildirim en gec saat 1 e kadar olsa iyi olur ben cocuklari okula birakip anca gelebildim burda 9 orda 11 galiba
Problem yok canim sorun yapmayin ben bakma 11 diye yaziyorumki kizlar dikkate alsin bildirim yapsin diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…