Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok guzel eksi canim tebrikler
Ögleyi bekleyecektim ama sabah erken tartildim. Bide cocuklarin görmesinden cekindigim icin ögle demistim. Bir ara soyunup tartiliyordum kizima yakalandim ,2.5 yasinda evde ciplak dolasmak istiyordu, soyunup geliyordu. Cok sükür unuttu.

Geçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951
Allahım sana geliyorum bu nasıl bir eksidir yarabbim
Canim kaydığını nasıl anlıyorsun odum koptu şuan kaymaz inşallah benimkide en son geçen ay gittim kontrole, seneye kadar gelme dedi
İlk taktirinca 1 ay sonra kontrole çağırıyorlar ya canım benim gitmeye fırsatım olmadı 4 ay sonra gidebildim kontrole 4 ay boyunca kanamam vardı bazen çok bazen leke gibi 4 ay sonra 2 gün kanama tamamıyla kesildi bende düzeldim diye sevindim hemen gittim kontrole ebe baktı ultrasonla kız spiralin kaymış dedi geri çıkardı
Günaydın kizlar bende şimdi tartilcam
Günaydın canım
Pazartesi 74 00
Cuma 73.300
Fark 700 Gr
Maşallah canım tebrik ederim
Tamam denicem eve geçince

Abooo

Tebrikler canım

Tebrikler abla

Sana tebrik mebrik yok o nebe öyle eksimi olur.

Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Günaydınlar ve hoşçakalınlar
Günaydın canım ve hoşçakal

Neyse sabitsin canim haftaya daha dikkatli olursun yediklerini düzenlemen lazim
Benim ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor canım ya. Bilmiyorum hiç bişey. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum motive gitti zaten.. Belki başka birisi yüzüme soylerse uygularım

Ay çok tehlikeli ya korkulu rüya evet canım geçen aylarda taktırdım bende sonraki ay kontrole gittim o zaman dedi herşey yolunda bı daha seneye diye. Genelde ilk regl de kayiyormus kayarsa

Canım senden az daha aktif olmanı rica ediyorum herkesin menüsüne bak kafanda menü oluştur sporuna bak motive ol
Ben diyetisyene gidip öyle girmek istiyorum canım zayıflama çabasına ama sporu birakmiycam. Sizin motivenizle başladım ona. İyiki varsınız kızlar böyle ne yapmam gerektiğini bilmeden bı sonuca varamiycsm bence

Benim ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor canım ya. Bilmiyorum hiç bişey. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum motive gitti zaten.. Belki başka birisi yüzüme soylerse uygularım
Sen bilirsin canim

Tamam canım sen nasıl istersen

Ay çok tehlikeli ya korkulu rüya evet canım geçen aylarda taktırdım bende sonraki ay kontrole gittim o zaman dedi herşey yolunda bı daha seneye diye. Genelde ilk regl de kayiyormus kayarsa
Ne zaman kaydığını bilmiyorum canım 4 ay sonra kaydığını öğrendim bende işte Allahtan bişey olmadı her türlüsü %100 koruyacak diye bir şey yok ben taktirip eşime taktirdim demiycem o da korunsun diye 3 cü bi doğum daha psikolojimi bozar benim çocuklar huzursuz oluyor hep

Abla çok geçmiş olsun iyi mi şimdi

Önceleri nasıl da gidiyordu ondan tuhafıma gidiyor

Gecen cuma 77.1
Bu cuma 76.4
Fark 700
Anca bukadar

Geçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951

Pazartesi 74 00
Cuma 73.300
Fark 700 Gr

Selamlar günaydin,

Pazartesi 69.9
Bugün 68.9
Fark 1Eki Görüntüle 3008992
Maşallah canlar hepinizi tebrik ediyorum
Burdayım ortim ama artı çıktım moralim bozuk sen nasılsın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…