- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.641
Cok guzel eksi canim tebrikler
Muhteşem
TesekkürlerMuhteşemtebrik ederim canım
Devam eder canım neden devam etmesinTesekkürlerinsallah böyle devam eder.
Ögleyi bekleyecektim ama sabah erken tartildim. Bide cocuklarin görmesinden cekindigim icin ögle demistim. Bir ara soyunup tartiliyordum kizima yakalandim ,2.5 yasinda evde ciplak dolasmak istiyordu, soyunup geliyordu. Cok sükür unuttu.Cok guzel eksi canim tebrikler
Allahım sana geliyorumGeçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951
İlk taktirinca 1 ay sonra kontrole çağırıyorlar ya canım benim gitmeye fırsatım olmadı 4 ay sonra gidebildim kontrole 4 ay boyunca kanamam vardı bazen çok bazen leke gibi 4 ay sonra 2 gün kanama tamamıyla kesildi bende düzeldim diye sevindim hemen gittim kontrole ebe baktı ultrasonla kız spiralin kaymış dedi geri çıkardıCanim kaydığını nasıl anlıyorsun odum koptu şuan kaymaz inşallah benimkideen son geçen ay gittim kontrole, seneye kadar gelme dedi
Günaydın canımGünaydın kizlar bende şimdi tartilcam
Maşallah canım tebrik ederimPazartesi 74 00
Cuma 73.300
Fark 700 Gr
Teşekkürler canımTamam denicem eve geçince
Abooo
Tebrikler canım
Tebrikler abla
Sana tebrik mebrik yok o nebe öyle eksimi olur.
Tebrikler canım
Günaydın canım ve hoşçakalGünaydınlarve hoşçakalınlar
Günaydın canımGunaydin kizlar
Allahım sana geliyorumbu nasıl bir eksidir yarabbim
İlk taktirinca 1 ay sonra kontrole çağırıyorlar ya canım benim gitmeye fırsatım olmadı 4 ay sonra gidebildim kontrole 4 ay boyunca kanamam vardı bazen çok bazen leke gibi 4 ay sonra 2 gün kanama tamamıyla kesildi bende düzeldim diye sevindim hemen gittim kontrole ebe baktı ultrasonla kız spiralin kaymış dedi geri çıkardı
Günaydın canım
Maşallah canım tebrik ederim
Teşekkürler canım
Günaydın canım ve hoşçakal
Benim ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor canım ya. Bilmiyorum hiç bişey. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum motive gitti zaten.. Belki başka birisi yüzüme soylerse uygularımNeyse sabitsin canim haftaya daha dikkatli olursun yediklerini düzenlemen lazim
Ay çok tehlikeli ya korkulu rüyaAllahım sana geliyorumbu nasıl bir eksidir yarabbim
İlk taktirinca 1 ay sonra kontrole çağırıyorlar ya canım benim gitmeye fırsatım olmadı 4 ay sonra gidebildim kontrole 4 ay boyunca kanamam vardı bazen çok bazen leke gibi 4 ay sonra 2 gün kanama tamamıyla kesildi bende düzeldim diye sevindim hemen gittim kontrole ebe baktı ultrasonla kız spiralin kaymış dedi geri çıkardı
Günaydın canım
Maşallah canım tebrik ederim
Teşekkürler canım
Günaydın canım ve hoşçakal
Ben diyetisyene gidip öyle girmek istiyorum canım zayıflama çabasına ama sporu birakmiycam. Sizin motivenizle başladım ona. İyiki varsınız kızlarCanım senden az daha aktif olmanı rica ediyorum herkesin menüsüne bak kafanda menü oluştur sporuna bak motive ol
Sen bilirsin canimBenim ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor canım ya. Bilmiyorum hiç bişey. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum motive gitti zaten.. Belki başka birisi yüzüme soylerse uygularım
Tamam canım sen nasıl istersenBen diyetisyene gidip öyle girmek istiyorum canım zayıflama çabasına ama sporu birakmiycam. Sizin motivenizle başladım ona. İyiki varsınız kızlarböyle ne yapmam gerektiğini bilmeden bı sonuca varamiycsm bence
Ne zaman kaydığını bilmiyorum canım 4 ay sonra kaydığını öğrendim bende işte Allahtan bişey olmadı her türlüsü %100 koruyacak diye bir şey yok ben taktirip eşime taktirdim demiycem o da korunsun diye 3 cü bi doğum daha psikolojimi bozar benim çocuklar huzursuz oluyor hepAy çok tehlikeli ya korkulu rüyaevet canım geçen aylarda taktırdım bende sonraki ay kontrole gittim o zaman dedi herşey yolunda bı daha seneye diye. Genelde ilk regl de kayiyormus kayarsa
Abla çok geçmiş olsun iyi mi şimdiKusura bakma lütfen seni unutmadim aslında listeye göre etiket yapiyodumki kız koltuktan düstü kolunun üstüne babasi basladi bagrinmaya sanki ben atmisim düşurmüşüm gibu sinirlerim bozuldu aksam oyuzden pek girmedim gece hic uyumadik acıyor dedi simdide 6dan beri ayaktayiz acimiyor diyor simdide uykusuzum
Etiket hazir diye yolladim mesaji kontrol etmedim bidaha özür dilerim
Sende kendini topla artık lutfen geldi ve gecti bende taktim kendime ettim sende takma artik gelici gecici hevesler icin
Afiyet olsun canım sende biliyosunki makarna ve borek olmamis
Sagol canim
Günaydın canım
Masallah ne guzel kilo o öyle
Günaydın canim hayırlı cumalar
Önceleri nasıl da gidiyordu ondan tuhafıma gidiyor
Gecen cuma 77.1
Bu cuma 76.4
Fark 700
Anca bukadar
Geçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951
Pazartesi 74 00
Cuma 73.300
Fark 700 Gr
Maşallah canlar hepinizi tebrik ediyorum
Burdayım ortim ama artı çıktım moralim bozuk sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?