- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.601
Tebrikler kaptanellam artılar gitmişGecen cuma 77.1
Bu cuma 76.4
Fark 700
Anca bukadar
Benim adim hıdır elimden gelen budur
Sabah uyanıp anca hesap kitap yaptım eşimin babası dükkan satın alacakmış eşime bi yanım istemiyor evin kirası faturaları dükkanın faturaları eksikleri bide kendi işi olunca gevşek davranır gibime geliyor kafam allak bullak
Canım sen ne dersen de kendi yaşamadan anlamaz insan öyledir başına birşey gelmeden anlamıyor.Destek olmasına olurum da o kendi bildiğini yapar hep babası da normal insan gibi değil elini kımıldatsa para harcar bu sefer bize sarar dükkanı alır ya güya bana da verilecek kazanılan der eşimin aklı yok ev alsın diyorum dükkanı alırsa evde alabilirim diyor Allah büyük
Canım sen yine de önlemini alÇok doğru abla olan bize oluyor aylar önce spiral taktım 4 ay durdu kaydı gelecek ay yine takcam diyorum izin vermiyor geçen sefer olmadı taktırma diyor e ne bilcen belki olur bu sefer manyak gibi geçen sefer spiral takıp öbür gün de buzdolabı kaldırdım
Heyyy ahaliii kalkın da tartılarınızı paylaşın
Evet bugün 7. Gün az kaldı ha gayret
Tebrikler kaptanellam artılar gitmiş
Canım sen ne dersen de kendi yaşamadan anlamaz insan öyledir başına birşey gelmeden anlamıyor.
Canım sen yine de önlemini al
Ses etme uyusunlar
Azkaldi dime azEvet bugün 7. Gün az kaldı ha gayret
Matematikte perfect
Azkaldi dime az
7+7+7=21
Yani 7 bitti
7+7 kaldi
Aynen belli olmuyor abla annemde 13 sene sonra hamile kaldı ama bu devirde çocuk getirmek istemiyor insanGit canim 2cocugum var cocuk istemiyosan taktir erkeklere belli olmuyor bak ben 13 sene sonra kaldim
Oooo uyuyor onlar
Öyle yaparım inşallah abla Allahtan bi manilik çıkmazsa gelecek ay gider taktiririm şimdide ragliyim ama azalmış korktum taptiramadimTebrikler kaptanellam artılar gitmiş
Canım sen ne dersen de kendi yaşamadan anlamaz insan öyledir başına birşey gelmeden anlamıyor.
Canım sen yine de önlemini al
Ses etme uyusunlar
Matematikte perfect
Aboooo eksiye bakGeçen cuma 60,7
Pazartesi 57,7
Cuma 57,2
Fark 3,5
%5,766 E Elif_Eylul C _CikiLeta
Eki Görüntüle 3008951
Canim kaydığını nasıl anlıyorsun odum koptu şuan kaymaz inşallah benimkideÇok doğru abla olan bize oluyor aylar önce spiral taktım 4 ay durdu kaydı gelecek ay yine takcam diyorum izin vermiyor geçen sefer olmadı taktırma diyor e ne bilcen belki olur bu sefer manyak gibi geçen sefer spiral takıp öbür gün de buzdolabı kaldırdım
Teşekkür ederim kaptanimAboooo eksiye bak
Tebrikler canim
Günaydın canımGünaydın kizlar bende şimdi tartilcam
Günaydın canımGünaydın kizlar bende şimdi tartilcam
Neyse sabitsin canim haftaya daha dikkatli olursun yediklerini düzenlemen lazim
Canım senden az daha aktif olmanı rica ediyorum herkesin menüsüne bak kafanda menü oluştur sporuna bak motive ol
Yok abla özürlük birşey yok . Üzüldüm kızaya şimdi iyimi ?Kusura bakma lütfen seni unutmadim aslında listeye göre etiket yapiyodumki kız koltuktan düstü kolunun üstüne babasi basladi bagrinmaya sanki ben atmisim düşurmüşüm gibu sinirlerim bozuldu aksam oyuzden pek girmedim gece hic uyumadik acıyor dedi simdide 6dan beri ayaktayiz acimiyor diyor simdide uykusuzum
Etiket hazir diye yolladim mesaji kontrol etmedim bidaha özür dilerim
Sende kendini topla artık lutfen geldi ve gecti bende taktim kendime ettim sende takma artik gelici gecici hevesler icin
Afiyet olsun canım sende biliyosunki makarna ve borek olmamis
Sagol canim
Günaydın canım
Masallah ne guzel kilo o öyle
Günaydın canim hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?