- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.581
Gecen cuma 77.1
Bu cuma 76.4
Fark 700
Anca bukadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen cuma 77.1
Bu cuma 76.4
Fark 700
Anca bukadar
Destek olmasına olurum da o kendi bildiğini yapar hep babası da normal insan gibi değil elini kımıldatsa para harcar bu sefer bize sarar dükkanı alır ya güya bana da verilecek kazanılan der eşimin aklı yok ev alsın diyorum dükkanı alırsa evde alabilirim diyor Allah büyükSen destek ol canim hesap kitaptan anliyorsan salmasin kendini diye
Tebrikler güzellikler
Ben cikkosuz yapamıyorum ya ne olacak bu halimSanada masallah sende artini attin hemde cikolatayla
İnşaAllah aklını kullanır bu sefer canim sende cocuklarinda rahata erersiniz bu mubarek cuma günu hurmetineDestek olmasına olurum da o kendi bildiğini yapar hep babası da normal insan gibi değil elini kımıldatsa para harcar bu sefer bize sarar dükkanı alır ya güya bana da verilecek kazanılan der eşimin aklı yok ev alsın diyorum dükkanı alırsa evde alabilirim diyor Allah büyük
Teşekkürler canımTebrikler güzellikler
Cekmecede aksam benim koca almış bağrıstikya gitmis cikolata almiş yermiyim yememBen cikkosuz yapamıyorum ya ne olacak bu halim
Amin inşallah ablam sağol duaların için o kafasına bişey takmaz bende öyle olmayı çok istiyorum ama olamıyorum herşeyi kafama takıyorum sonrada inanılmaz derecede günlerce baş ağrısı yaşıyorumİnşaAllah aklını kullanır bu sefer canim sende cocuklarinda rahata erersiniz bu mubarek cuma günu hurmetine
Zaten ne olursa olsun biz kadinlara oluyor herseye takmaktan erken göćüyoruz,sacimiz beyazliyor,hastaliklar cikiyorAmin inşallah ablam sağol duaların için o kafasına bişey takmaz bende öyle olmayı çok istiyorum ama olamıyorum herşeyi kafama takıyorum sonrada inanılmaz derecede günlerce baş ağrısı yaşıyorum
Ye o görmeden ablaCekmecede aksam benim koca almış bağrıstikya gitmis cikolata almiş yermiyim yemem
Bugün ödul günü kahvaltida 1pogca yedim 2karede cikolata yerim
Niyet ettik Allah rizasi icin tekrardan zayıflamayaYe o görmeden abla
Maşallah ya nasıl kontrollü davranıyorsun ben önüme geleni yerim
Çok doğru abla olan bize oluyor aylar önce spiral taktım 4 ay durdu kaydı gelecek ay yine takcam diyorum izin vermiyor geçen sefer olmadı taktırma diyor e ne bilcen belki olur bu sefer manyak gibi geçen sefer spiral takıp öbür gün de buzdolabı kaldırdımZaten ne olursa olsun biz kadinlara oluyor herseye takmaktan erken göćüyoruz,sacimiz beyazliyor,hastaliklar cikiyor
Ama nefsine hakim olabiliyorsun ben maşallah aşeriyorumNiyet ettik Allah rizasi icin tekrardan zayıflamaya
Bende cikolata tatli meyve hastasiyim ama ama ama
Naptin senÇok doğru abla olan bize oluyor aylar önce spiral taktım 4 ay durdu kaydı gelecek ay yine takcam diyorum izin vermiyor geçen sefer olmadı taktırma diyor e ne bilcen belki olur bu sefer manyak gibi geçen sefer spiral takıp öbür gün de buzdolabı kaldırdım
İnşallah gelecek ay gideblirsem gidip taktırcam dikkat edicem bu sefer inşallah doğru diyorsunNaptin sen
Taktiginda agir neden kaldirdin,daha yasın genc ama yasadiklarimiz agir geliyor gerek ailemizden gerek eş dost akramalarimizda konu komsudan falan ama hep kendimize yapiyoruz,bak kapat telefonu kimse yok burdan bile keske kendimize deger versek
Git canim 2cocugum var cocuk istemiyosan taktir erkeklere belli olmuyor bak ben 13 sene sonra kaldimİnşallah gelecek ay gideblirsem gidip taktırcam dikkat edicem bu sefer inşallah doğru diyorsun
Oooo uyuyor onlarHeyyy ahaliii kalkın da tartılarınızı paylaşın